Σαμπουάν Κατά της Πυτυρίδας Symbiose Anti Pelliculaire Kerastase 500ml OfSt-13934 Kerastase Paris
    Σαμπουάν Κατά της Πυτυρίδας Symbiose Anti Pelliculaire Kerastase 500ml OfSt-13934 Kerastase Paris

    Σαμπουάν Κατά της Πυτυρίδας Symbiose Anti Pelliculaire Kerastase 500ml

    OfSt-13934
    Εξαντλήθηκε
    34,50 €
    με ΦΠΑ

    Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 34 πόντος πόντους. Με τους 34 πόντους κερδίζεται εκπτωτικό κουπόνι για την επόμενη αγορά σας αξίας 1,02 €.

    Καταπολεμήστε την πιτυρίδα με το Symbiose Anti-Pelliculaire Kerastase.

    Συνολική βαθμολογία Συνολική βαθμολογία:

    0 1 2 3 4
    0/5 - 0 κριτικές

    Προβολή αξιολογήσεων
    0 1 2 3 40
    0 1 2 3 00
    0 1 2 0 10
    0 1 0 1 20
    0 0 1 2 30

     Προσθέστε κριτική Προβολή κριτικών Προβολή κριτικών
     

    Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire αντιπιτυριδικό σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό.

    Χωρίς σιλικονές και θειικά άλατα για λιπαρό ευαίσθητο τριχωτό με τάση πιτυρίδας. Περιέχει piroctone olamine που αντιμετωπίζει όλες τις αιτίες της πιτυρίδας και σαλικυλικό οξύ, για να αναπνέει το τριχωτό. Η φόρμουλα του δρα Κατά της Πιτυρίδας, αποτρέποντας παράλληλα τη συσσώρευση λιπαρότητας.

    Απολεπίζει άμεσα και απομακρύνει την ορατή πιτυρίδα, ηρεμεί την ευαισθησία του τριχωτού, εξισορροπεί τα επίπεδα λιπαρότητας και ενισχύει τη ζωντάνια των μαλλιών.

    Έως και 7 εβδομάδες αποτελεσματικότητας Κατά της Πιτυρίδας. 82% των καταναλωτών δήλωσαν ότι η κατάσταση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής τους έκανε να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους.

    Τα βασικά χαρακτηριστικά και τα οφέλη του Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire περιλαμβάνουν:

    • Έλεγχος της πιτυρίδας : Ειδικά σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με την πιτυρίδα, καθαρίζοντας το τριχωτό της κεφαλής και ρυθμίζοντας το περιβάλλον του για την ελαχιστοποίηση της απολέπισης.
    • Εξαγνιστική φόρμουλα: Περιέχει συστατικά που καθαρίζουν σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής, εξαλείφοντας τους ρύπους και την περίσσεια λιπαρότητας που μπορεί να συμβάλλουν στην πιτυρίδα.
    • Καταπραϋντικό και ανακουφιστικό: Παρέχει ανακούφιση από τη δυσφορία του τριχωτού της κεφαλής που συχνά συνδέεται με την πιτυρίδα, προάγοντας μια καταπραϋντική αίσθηση.
    • Υγεία του τριχωτού της κεφαλής: Στοχεύει στη βελτίωση της συνολικής υγείας του τριχωτού της κεφαλής, εξισορροπώντας το για την πρόληψη της επανεμφάνισης της πιτυρίδας.

    Πως να χρησιμοποιήσετε το Σαμπουάν Κατά της Πυτυρίδας Symbiose Anti Pelliculaire.

    1. Βρέξτε τα Μαλλιά Σας: Αρχίστε βρέχοντας καλά τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό. Αυτό βοηθά στο άνοιγμα των λεπίδων της τρίχας και προετοιμάζει το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά για αποτελεσματικό καθαρισμό.

    2. Εφαρμόστε το Σαμπουάν: Βάλτε μια μικρή ποσότητα από το σαμπουάν Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire στα χέρια σας. Η ποσότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μήκος και το πάχος των μαλλιών σας, αλλά γενικά, μια ποσότητα όσο ένα κέρμα είναι αρκετή για τους περισσότερους τύπους μαλλιών.

    3. Κάντε Αφρό και Μασάζ: Εφαρμόστε το σαμπουάν στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας. Κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό με τα δάχτυλά σας κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση της βρωμιάς, του λίπους και των νιφάδων της πιτυρίδας ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό.

    4. Απλώστε στο Μήκος των Μαλλιών: Φροντίστε να απλώσετε το σαμπουάν σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Αν και η έμφαση είναι στον καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής, είναι σημαντικό όλο το μήκος των μαλλιών να καθαρίζεται.

    5. Ξεπλύνετε Καλά: Ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλα τα ίχνη του σαμπουάν για να αποφύγετε τυχόν υπολείμματα, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε ερεθισμό του τριχωτού ή να κάνουν τα μαλλιά άτονα.

    6. Επαναλάβετε Αν Χρειάζεται: Για πολύ λιπαρά μαλλιά ή σοβαρή πιτυρίδα, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία. Το πρώτο λούσιμο αφαιρεί το περιττό λίπος και τη βρωμιά, ενώ το δεύτερο εξασφαλίζει μια βαθύτερη καθαριότητα.

    7. Ακολουθήστε με Μαλακτικό: Μετά το λούσιμο, συνήθως συνιστάται να ακολουθείτε με ένα κατάλληλο μαλακτικό, εστιάζοντας κυρίως στα μέσα μήκη και τις άκρες των μαλλιών σας. Αυτό βοηθά στη θρέψη και ενυδάτωση των μαλλιών μετά τη διαδικασία βαθιάς καθαριότητας.

    8. Για βέλτιστα αποτελέσματα ολοκληρώστε με την χρήση μαλακτικής μαλλιών Symbiose Conditioner Αgainst Dandruff Kerastase.

    Θυμηθείτε, η τακτική χρήση του σαμπουάν Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της πιτυρίδας και στη διατήρηση ενός υγιούς τριχωτού της κεφαλής. Ωστόσο, προσέξτε πώς αντιδρούν το τριχωτό και τα μαλλιά σας στο προϊόν και προσαρμόστε ανάλογα τη συχνότητα χρήσης. 

    Ποιότητα Kerastase: Γνωστό για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης μαλλιών, αυτό το σαμπουάν είναι σχεδιασμένο με τεχνογνωσία και καινοτόμο τεχνολογία για να προσφέρει αποτελεσματικά αποτελέσματα. Συνιστάται συχνά η τακτική χρήση αυτού του σαμπουάν ως μέρος μιας ρουτίνας φροντίδας των μαλλιών.

    3474637157906

    Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

    • Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας μέσω του Courier που θα επιλέξετε Acs - Speedex - Elta Courier - με έξοδα αποστολής 2,60€ και αντικαταβολή 1€ όπου απαιτηθεί.  

    • Για παραγγελίες αξίας  άνω των 39,00€ η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν μέχρι 2 κιλά βάρος  (δεν υπάρχει καμία χρέωση μεταφορικών). Για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση είναι 1 ευρώ. ( Δεν ισχύουν τα δωρεάν ¨Εξοδα αποστολής πάνω από 39€ με DHL ).

    • Οι παραπάνω χρεώσεις αφορούν αποστολές σε όλη την Ελλάδα χωρίς περιορισμούς σε νησιά - δυσπρόσιτες - ή απομακρυσμένες περιοχές,  ή κάποια άλλη κρυφή χρέωση, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24%.

    (Διαβάστε περισσότερα εδώ )

    Τώρα η online παραγγελία σου γίνεται ακόμα πιo εύκολη και γρήγορη! Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας.

    • Για την παραλαβή από το κατάστημα απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων  τηλεφωνική ή on line παραγγελία. Για διευκόλυνση όλων μας προτιμήστε να γνωρίζετε τους κωδικούς των προϊόντων που αναγράφονται δεξιά από την φωτογραφία του προϊόντος

    • Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, τα προϊόντα σου θα δεσμευτούν και θα ξεκινήσει η ετοιμασία της παραγγελίας σου. Μόλις είναι έτοιμη θα λάβετε Email που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.

    • Παράκληση μην έρχεστε στο κατάστημά μας για παραλαβή εάν δεν έχετε λάβει email ότι η παραγγελία σας  είναι έτοιμη για παραλαβή.

    Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας στην διεύθυνση Λεωφόρος Κύπρου 81 Αργυρούπολη τκ 16451. Τηλ για κρατήσεις και παραλαβές προιόντων στο  2109901100.

    • Δευτέρα       9.30 - 17.00
    • Τρίτη           9.30 - 17.30
    • Τετάρτη       9:30 - 17:00
    • Πέμπτη        9.30 - 17.30
    • Παρασκευή  9:30 - 17:30
    • Σαββάτο      9:30 - 17:00

    Ευχαριστούμε

    Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάλογα με την προτίμησή σας ανάμεσα σε:

    • Πιστωτική Κάρτα Visa
    • Αντικαταβολή
    • Πληρωμή με Paypal
    • Κατάθεση Μέσω Τραπέζης

    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

    Όνομα δικαιούχου : Γκοτσόπουλος Ι & Βαλάρη Π.ΟΕ

    • Τράπεζα Πειραιώς :   GR6401720190005019072910053
    • Τράπεζα Eurobank :  GR3102602830000610200560053
    • Τράπεζα Εθνική :      GR3101100860000008620185275
    • Τράπεζα Alpha :       GR3801402370237002002000285

    (περισσότερα  δείτε εδώ

    Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

    Κριτικές Κριτικές (0)

    Βασισμένες σε 0 κριτικές - 0 1 2 3 4 0/5
    Φίλτρο:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)
    Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών