Πολιτική Αποστολών Εξωτερικού

Το HairMaker.Gr πραγματοποιεί αποστολές στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Αποστολές

Elta Post: Όλα τα δέματα είναι συστημένα και ο χρόνος παράδοσής τους είναι μέχρι 7-20 εργάσιμες ημέρες αναλόγως την χώρα.

DHL: Όλα τα δέματα αποστέλλονται συστημένα και express. Ο χρόνος παράδοσης για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες και για χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες αναλόγως την χώρα.

Εαν πρόκειται για απομακρυσμέμη περιοχή θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για την επιπλέον χρέωση της αποστολής. Στην περίπτωση αυτή για να μην υπάρξει επιπλέον χρέωση μπορεί να σταλεί στην πλησιέστερη πόλη όπου δεν θα θεωρείται απομακρυσμένη περιοχή.

Speedex Ακτοπλοϊκό: Όλα τα δέματα αποστέλλονται με καράβι από την Speedex. Ο χρόνος παράδοσης είναι 5-8 εργάσιμες. Όποια μέρα ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, το δέμα σας θα αποστέλεται κάθε Πέμπτη και θα φτάνει στην Κύπρο την Δευτέρα.

Από εκεί το τοπικό κούριερ θα χρειαστεί 1-2 εργάσιμες για να σας παραδώσει το δέμα σας. Με αυτόν τον τρόπο αποστολής μπορείτε να αγοράσετε aftershave lotions και όλα τα προϊόντα που περιέχουν υγρό. 


Τελωνείο

Τυχόν εισαγωγικοί δασμοί, φόροι ή τέλη διαμεσολάβησης που οφείλονται κατά την παράδοση είναι αποκλειστική ευθύνη του παραλήπτη.

Το HairMaker.Gr δεν είναι υπεύθυνο για οποιοδήποτε δέμα που κατέχουν οι τελωνειακές υπηρεσίες και δεν είναι ευθύνη του HairMaker.Gr να ενημερώσει τον πελάτη για αυτές τις υπηρεσίες και τις ενέργειές του. Επικοινωνήστε με το τελωνείο της χώρας σας για να καθορίσετε τις διαδικασίες και τις ενδεχόμενες χρεώσεις.

Οι τελωνειακές επιβαρύνσεις πρέπει να καταβάλλονται από τον παραλήπτη. Σε περίπτωση άρνησης της παράδοση, όλα τα έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή των προϊόντων θα χρεώνονται στον πελάτη.

Οι διεθνείς παραγγελίες από το HairMaker.Gr χρώνονται σε Ευρώ (EUR). Η συναλλαγματική ισοτιμία καθορίζεται από διεθνείς παρόχους πιστωτικών καρτών ή από τις τράπεζες, οι οποίες ενδέχεται να σας χρεώσουν με επιπρόσθετες χρεώσεις. Ο κάτοχος της της διεθνούς πιστωτικής κάρτας είναι υπεύθυνος γι'αυτό.

Διεθνείς περιορισμοί αποστολών

Ορισμένα προϊόντα λόγω μεγέθους και διεθνούς νομοθεσίας δεν μπορούν να αποσταλλούν μέσω των παρόχων μας. Αυτό περιλαμβάνει πολύ εύφλεκτα αντικείμενα, αερολύματα ή οποιαδήποτε επικίνδυνα αντικείμενα.

Επίσης δεν θα αποστέλλονται μεγάλα μπουκάλια που περιέχουν υγρά (π.χ after shave 400ml, αρώματα πάνω από 75ml - καθώς και Oxycream Βαφών.). Σε περίπτωση που τα προσθέσετε στο καλάθι σας δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας ή αν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας από λάθος του συστήματος θα ενημερωθείτε και θα γίνει refund .

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα