Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

1. Επικοινωνήσατε μαζί μας μέσα στο διάστημα 14 ημερών μετά την παραλαβή των προϊόντων απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

2. Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

3. Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2109901100 ή μέσω e-mail στο info@hairmaker.gr αναφέροντας ημερομηνία αγοράς / αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας.

H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Ιωάννης Γκοτσόπουλος, Λεωφόρος Κύπρου 81 Αργυρούπολη Αθήνα, ΤΚ 16451, με την ένδειξη “HairΜaker.Gr ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”.

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν και διαπιστωθεί ότι πληροί όλους τους παραπάνω όρους αντικατάστασής του, σας επιστρέφονται άμεσα τα χρήματά σας στον λογαριασμό σας αν δεν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν με κάτι άλλο ή να σας σταλεί εκπτωτικό κουπονάκι στην αξία του προιόντως για μελλοντική σας αγορά. 

Τα έξοδα αποστολής χρεώνονται στο HairMaker.Gr παρά μόνο σε διαπιστωμένο λάθος στην παραγγελία από μέρους μας ή εάν έχει γίνει αποστολή 

ελαττωματικού προϊόντος εκ μέρους μας.

Για οποιονδήποτε άλλο λόγο, τα έξοδα επιστροφής και αποστολής βαραίνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση που υπάρχει κάρτα αλλαγής (για δώρο), το προιόν ανταλλάσεται με άλλο ίσης, ή μεγαλύτερης αξίας. Δεν γίνεται μερική η ολική επιστροφή χρημάτων παρά μόνο σε περίπτωση που το προιόν είναι ελαττωματικό. Τυχόν έξοδα αποστολής προϊόντος βαραίνουν τον πελάτη για την αλλαγή του προϊόντος.

Δεν γίνονται επιστροφές σε όλα τα μανό, παρά μόνο σε διαπιστωμένη αποστολή ελαττωματικών προιόντων.                                 

Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με κάρτα Visa προβαίνουμε άμεσα στην εντολή προς τον εκδότη της κάρτας και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις πίστωσης του τιμήματος σε εσάς. Πληροφορίες για τον χρόνο επιστροφής χρημάτων μέσω κάρτας, στις ανάλογες τράπεζες.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα