Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

1. Επικοινωνήσατε μαζί μας μέσα στο διάστημα 14 ημερών μετά την παραλαβή των προϊόντων απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

2. Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

3. Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2109901100 ή μέσω e-mail στο [email protected] αναφέροντας ημερομηνία αγοράς / αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας. H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Ιωάννης Γκοτσόπουλος,  Λεωφόρος Κύπρου 81 Αργυρούπολη Αθήνα, ΤΚ 16451, με την ένδειξη “HairΜaker.Gr ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”.

Δεν γίνονται επιστροφές σε όλα τα μανό, παρά μόνο σε διαπιστωμένη αποστολή ελατωματικών προιόντων.

Τα έξοδα αποστολής χρεώνονται στο HairMaker.Gr  παρά μόνο σε διαπιστωμένο λάθος στην παραγγελία από μέρους μας ή εάν έχει γίνει αποστολή ελαττωματικού προϊόντος εκ μέρους μας.  Για οποιονδήπωτε άλλο λόγω τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν τον πελάτη.

Μόλις παραλάβουμε το προιόν και διαπιστωθεί ότι πληρεί όλους τους παραπάνω όρους αντικατάστασης του, σας επιστρέφονται άμεσα τα χρήματα σας στον λογαριασμό σας αν δεν θέλετε να αλλάξετε το προιόν με κάτι άλλο.                                     

Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με κάρτα Visa προβαίνουμε άμεσα στην εντολή προς τον εκδότη της κάρτας και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις πίστωσης του τιμήματος σε εσάς. Πληροφορίες για τον χρόνο επιστροφής χρημάτων μέσω κάρτας, στις ανάλογες τράπεζες.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών