Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

1. Επικοινωνήσατε μαζί μας μέσα στο διάστημα 14 ημερών μετά την παραλαβή των προϊόντων απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

2. Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

3. Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2109901100 ή μέσω e-mail στο info@hairmaker.gr αναφέροντας ημερομηνία αγοράς / αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας.

H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Ιωάννης Γκοτσόπουλος, Λεωφόρος Κύπρου 81 Αργυρούπολη Αθήνα, ΤΚ 16451, με την ένδειξη “HairΜaker.Gr ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”.

Οδηγίες προετοιμασίας του δέματος προς επιστροφή.

 • Βεβαιώσου ότι έχεις συμπεριλάβει όλα τα αξεσουάρ του προϊόντος.
 • Βεβαιώσου ότι έχεις συμπεριλάβει το αποδεικτικό πληρωμής. Αν έχεις παραλάβει τιμολόγιο, θα πρέπει να εκδώσεις δελτίο αποστολής και να το συμπεριλάβεις στη συσκευασία. 
 • Το κατάστημα μας θα σου αποστείλει το πιστωτικό τιμολόγιο αφού παραλάβει τα προϊόντα.
 •     Χρησιμοποίησε ανθεκτική συσκευασία διαβάζοντας τα παρακάτω.

Παρακαλούμε την προσοχή σας.

 • Τα προϊόντα επιστροφής πρέπει να επιστρέφονται μέσα στο κουτί που τα παραλάβατε με τα απαραίτητα προστατευτικά (φουσκάλες-γαριδάκι- ή υλικά προστασίας ) ή σε άλλη παρόμοια συσκευασία πάντα πακεταρισμένα με προσοχή για να τα παραλάβουμε ατόφια όπως σας τα στείλαμε, και εμείς.
 • Δεν νοείτε να δίνετε τα προϊόντα επιστροφής χωρίς να είναι πακεταρισμένα στο κούριερ και να τα παραλαμβάνουμε χτυπημένα γρατζουνισμένα η κατεστραμμένα.

Επιστροφές με τα παραπάνω χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα ζημιές στα προιόντα δεν  θα γίνονται δεκτές.

 • Μόλις παραλάβουμε  άρτιο το προϊόν και διαπιστωθεί ότι πληροί όλους τους παραπάνω όρους αντικατάστασής του, σας επιστρέφονται άμεσα τα χρήματά σας στον λογαριασμό σας αν δεν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν με κάτι άλλο ή να σας σταλεί εκπτωτικό κουπονάκι στην αξία του προιόντως για μελλοντική σας αγορά. 

Τα έξοδα αποστολής χρεώνονται στο HairMaker.Gr παρά μόνο σε διαπιστωμένο λάθος στην παραγγελία από μέρους μας ή εάν έχει γίνει αποστολή ελαττωματικού προϊόντος εκ μέρους μας.

Για οποιονδήποτε άλλο λόγο, τα έξοδα επιστροφής και αποστολής βαραίνουν τον πελάτη.

 • Για να σας διευκολύνουμε και να μην χρεωθείτε 10-12 ευρώ την επιστροφή των προϊόντων σας, εάν τα στείλετε με δική σας χρέωση,  αναλαμβάνουμε να στείλουμε το δικό μας κούριερ για τον οποιονδήποτε λόγο θελήσετε με την δική μας χρέωση 3,60 ευρώ (ACS carrier).
 • Εάν όπως έχουμε αναφέρει παραπάνω είναι  δικό μας λάθος θα σας επιστραφούν και τα έξοδα αποστολής σας, ή θα γίνει αντικατάσταση προιόντως αν το θελήσετε με δικά μας έξοδα αποστολής.
 • Εάν είναι δικό σας το λάθος ή για τον οποιονδήποτε δικό σας λόγο θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας, θα σας αφαιρεθεί από την αξίας των προϊόντων σας, 3,60 ευρώ που είναι τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων και θα γίνει επιστροφή των χρημάτων σας.

Στην περίπτωση τώρα που θελήσετε αλλαγή προϊόντων για τους δικούς σας λόγους χωρίς να υπάρχει λάθος εκ μέρους μας, το κόστος ανέρχεται σε 2Χ3,60 =7,20 ευρώ (έξοδα επιστροφής + έξοδα αποστολής).

 • Στην περίπτωση που υπάρχει κάρτα αλλαγής (για δώρο), το προιόν ανταλλάσεται με άλλο ίσης, ή μεγαλύτερης αξίας. Δεν γίνεται μερική η ολική επιστροφή χρημάτων παρά μόνο σε περίπτωση που το προιόν είναι ελαττωματικό. Τυχόν έξοδα αποστολής προϊόντος βαραίνουν τον πελάτη για την αλλαγή του προϊόντος.

Δεν γίνονται επιστροφές σε όλα τα μανό, παρά μόνο σε διαπιστωμένη αποστολή ελαττωματικών προιόντων.                                 

Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με κάρτα Visa προβαίνουμε άμεσα στην εντολή προς τον εκδότη της κάρτας και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις πίστωσης του τιμήματος σε εσάς.

Πληροφορίες για τον χρόνο επιστροφής χρημάτων μέσω κάρτας, στις ανάλογες τράπεζες.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών