Τρόποι παραγγελίας απο το HairMaker.Gr

Τα προϊόντα του HairMaker.Gr έρχονται στο χώρο σου με τους παρακάτω τρόπους.

  • Μέσω του site: Κάντε εγγραφή στο site και δημιουργείστε προφίλ, βρίσκετε το προϊόν που θέλετε και πατάτε την επιλογή «Καλάθι» ακολουθώντας τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 
  • Περνώντας απο το κατάστημα HairMania Greece : Λεωφόρος Κύπρου 81 Αργυρούπολη Αθήνα.  
  • Τηλεφωνικά: καλώντας μας στο 2109901100 από Δευτέρα έως Σάββατο
  • Δευτέρα -      9.30πμ - 3.00μμ
  • Τρίτη -          9.30πμ - 8.00μμ
  • Τετάρτη -      9.30πμ - 4μμ
  • Πέμπτη -       9.30πμ - 8.00μμ
  • Παρασκευή - 9.30πμ - 8.00μμ
  • Σάββατο -     9πμ - 5μμ

Όροι παράδοσης παραγγελιών

Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε

Δευτέρα - Τετάρτη - μέχρι τις 2.30μμ

Σάββατο μέχρι τις 11.30πμ

και Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή μέχρι τις 4.00μμ Αποστέλλονται αυθημερόν. 

Η ανίχνευση του tracking number της αποστολής σας γίνεται την ίδια μέρα μετά τις 9 το βράδυ.

Εάν κάποιο προϊόν δεν είναι σε διαθεσιμότητα θα ενημερωθείτε άμεσα τηλεφωνικά.

Παρακαλώ διαβάστε το email που λαμβάνετε με την αποστολή του tracking number της αποστολής σας.

Εάν δεν το έχετε λάβει ελέγξτε τον φάκελο Ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή junk file.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας, χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.speedex.gr, βάζοντας τον αριθμό tracking number της αποστολής σας στην σελίδα στο ανάλογο πεδίο αναζήτηση αποστολής. 
Για πληροφορίες για το που είναι το κοντινότερο κατάστημα Speedex στην περιοχή σας, βάλτε την διεύθυνσή σας στο αντίστοιχο πεδίο, Καταστήματα Speedex.

Για άμεσες πληροφορίες για την παραγγελία σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τα κεντρικά τις Speedex στο 210 3407000 λέγοντας το tracking number που σας έχουμε αποστείλει ή εναλλακτικά στο Κεντρικό Κατάστημα Speedex.

Άρα από σήμερα αν δεν παραλάβετε σε 2 μέρες αν είστε Αθήνα ή 3 εργάσιμες στην επαρχία ή νησιά, αναζητήστε την αποστολή σας και επικοινωνήστε με το γραφείο της περιοχή σας, με έναν από τους παραπάνω τρόπους που αναφέρουμε.

Εάν κάνετε τα παραπάνω και δεν έχετε παραλάβει ενημερώσετε μας άμεσα στο 2109901100.

Μην αμελήσετε αν λάβετε Sms ότι δεν σας βρήκαν στον χώρο σας, επικοινωνήστε μαζί τους να κανονίσετε την ώρα παράδοσης ή μαζί μας να το κάνουμε εμείς για εσάς, διαφορετικά η αποστολή σας επιστρέφεται σε 4 εργάσιμες μέρες αν ειδοποιηθείτε και δεν παραλάβετε.
Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε παραλάβει το tracking number σας παρακαλούμε ενημερώστε μας να σας το αποστείλουμε άμεσα με email ή να σας το δώσουμε τηλεφωνικά.

Για παραλαβές από το κατά τόπους υποκατάστημα Speedex από εσάς προσωπικά, παρακαλώ ενημερωθείτε για το τηλ. του καταστήματος από το speedex.gr και να έχετε μαζί σας και το tracking number της αποστολής σας για την διευκόλυνσή σας.

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.

Βεβαιωθείτε ότι μας έχετε σημειώσει το κινητό σας τηλ. καθώς θα ενημερωθείτε με sms αν το κούριερ δεν σας βρει στον χώρο σας.

Παραδόσεις πριν τις 10 το πρωί δεν γίνονται καθώς και Σάββατο. Η παράδοση το Σάββατο χρεώνεται 3 ευρώ extra.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται 10πμ-6μμ αναλόγως το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος. Παραδόσεις σε διαστήματα μικρότερα των 3 ωρών θεωρούνται από το κούριερ special παράδοση και χρεώνεται extra 3 ευρώ.

Μη παραλαβή προϊόντος: Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν παραλαμβάνει την παραγγελία του, από δική του υπαιτιότητα για τον οποιονδήποτε λόγο και χωρίς να μας εξηγήσει τηλεφωνικά ή με email και επιστρέφεται σε εμάς, δεν ξαναστέλνεται η ίδια παραγγελία ή άλλη με αντικαταβολή στον ίδιο πελάτη.

Οι μέθοδοι πληρωμής που θα ισχύουν θα είναι πληρωμή με Visa - Paypal ή τραπεζική κατάθεση.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών