Ξυριστική Μηχανή Ασφαλείας Muhle R41 Ανοικτού Τύπου 3 Τεμαχίων Nickel OfSt-1201 Muhle
    Ξυριστική Μηχανή Ασφαλείας Muhle R41 Ανοικτού Τύπου 3 Τεμαχίων Nickel OfSt-1201 Muhle
    Ξυριστική Μηχανή Ασφαλείας Muhle R41 Ανοικτού Τύπου 3 Τεμαχίων Nickel OfSt-1201 Muhle
    Ξυριστική Μηχανή Ασφαλείας Muhle R41 Ανοικτού Τύπου 3 Τεμαχίων Nickel OfSt-1201 Muhle

    Ξυριστική Μηχανή Ασφαλείας Muhle R41 Ανοικτού Τύπου 3 Τεμαχίων Nickel

    OfSt-1201
    Εξαντλήθηκε
    36,00 €
    με ΦΠΑ

    Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 36 πόντος πόντους. Με τους 36 πόντους κερδίζεται εκπτωτικό κουπόνι για την επόμενη αγορά σας αξίας 1,08 €.

    Βραβευμένη, open comb ξυριστική μηχανή - ιδιαίτερα "επιθετική" - κατάλληλη για έμπειρους χρήστες.

    Συνολική βαθμολογία Συνολική βαθμολογία:

    0 1 2 3 4
    4,84/5 - 19 κριτικές

    Προβολή αξιολογήσεων
    0 1 2 3 416
    0 1 2 3 03
    0 1 2 0 10
    0 1 0 1 20
    0 0 1 2 30

     Προσθέστε κριτική Προβολή κριτικών Προβολή κριτικών
     

    MÜHLE R41 Ξυριστική Μηχανή Open Comb - Το Απόλυτο Εργαλείο για Επαγγελματικό Παραδοσιακό Ξύρισμα.

    MÜHLE R41 Ξυριστική Μηχανή με Ανοιχτή κεφαλή, το απόλυτο εργαλείο για προχωρημένους λάτρεις του παραδοσιακού ξυρίσματος που εκτιμούν την ακρίβεια και την παράδοση στη ρουτίνα τους.

     Ως μέρος της διάσημης σειράς TRADITIONAL της MÜHLE, αυτή η ξυριστική μηχανή είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ένα τολμηρό και βαθύ ξύρισμα με άμεση τεχνική ξυρίσματος. 

    Η ανοιχτή κεφαλή την καθιστά ιδανική για άτομα με παχύτερα, σκληρότερα γένια ή για όσους αναζητούν ένα επιθετικό και αποτελεσματικό ξύρισμα.

    Κατασκευασμένη από ανθεκτικό στο διάβρωση χρωμιωμένο μέταλλο, η R41 διαθέτει αντοχή και μια κομψή λάμψη που αποδεικνύει την υψηλή ποιότητά της. Το βάρος και η ισορροπημένη κατασκευή της σας δίνουν πλήρη έλεγχο για μια αψεγάδιαστη εμπειρία ξυρίσματος, καθιστώντας την απαραίτητο αξεσουάρ για τους ειδικούς και εκείνους που επιθυμούν να κυριαρχήσουν στην τέχνη του υγρού ξυρίσματος.

    Η MÜHLE έχει μια μακρά παράδοση στην παραγωγή εξαιρετικών εργαλείων περιποίησης. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία είναι συνώνυμη με την υψηλή ποιότητα κατασκευής, συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία. Η Ξυριστική Μηχανή R41 συνεχίζει αυτή την κληρονομιά, προσφέροντας μια εμπειρία ξυρίσματος που συνδυάζει την κομψότητα, την αποτελεσματικότητα και τη βιωσιμότητα.

    Μερικοί θα επιτύχουν βέλτιστα αποτελέσματα με μια πολύ κοφτερή λεπίδα ξυρίσματος , ενώ άλλοι με μια λιγότερο επιθετική λεπίδα ξυρίσματος, αναλόγως την επιδερμίδα και την προετοιμασία του δέρματος πριν το ξύρισμα και φυσικά την λεπίδα ξυρίσματος που θα επιλέξει.

    Δείτε και διαβάστε τον οδηγό επιλογής λεπίδων παραδοσιακού ξυρίσματος για την παραδοσιακή ξυριστική μήχανή σας.

    Οδηγίες Χρήσης

    • Προετοιμασία: Ξεκινήστε μαλακώνοντας τα γένια σας με ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας σαπούνι ή κρέμα ξυρίσματος και μια ποιοτική βούρτσα ξυρίσματος για βέλτιστα αποτελέσματα.
    • Ξύρισμα: Περάστε απαλά την ξυριστική μηχανή πάνω στο δέρμα σας σε γωνία 30 μοιρών, αφήνοντας το βάρος της ξυριστικής μηχανής να κάνει τη δουλειά. Χρησιμοποιήστε μικρές, σταθερές κινήσεις και αποφύγετε την υπερβολική πίεση για να μειώσετε τον κίνδυνο κοψιμάτων.
    • Ξεπλύνετε και Επαναλάβετε: Ξεπλύνετε συχνά τη λεπίδα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος για να την κρατήσετε καθαρή. Για μια δεύτερη περασιά, επαναλάβετε την εφαρμογή του αφρού ξυρίσματος και ξυριστείτε προς την αντίθετη κατεύθυνση για ακόμα πιο βαθύ αποτέλεσμα με προσοχή και ευλάβεια στον χειρισμό.
    • Φροντίδα μετά το Ξύρισμα: Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό και εφαρμόστε ένα βάλσαμο ή λοσιόν για μετά το ξύρισμα για να καταπραΰνετε και να προστατεύσετε το δέρμα.

    Συμβουλές Φροντίδας

    • Καθαρισμός: Μετά από κάθε χρήση, ξεπλύνετε καλά την ξυριστική μηχανή με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα σαπουνιού και τρίχας. Για βαθύτερο καθαρισμό, αποσυναρμολογήστε περιστασιακά την ξυριστική μηχανή και τρίψτε απαλά τα εξαρτήματα με μια μαλακή οδοντόβουρτσα και απαλό σαπούνι.
    • Στέγνωμα: Βεβαιωθείτε ότι η ξυριστική μηχανή είναι εντελώς στεγνή πριν την επανασυναρμολόγηση και την αποθήκευση. Αυτό αποτρέπει την εμφάνιση κηλίδων από το νερό και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του χρωμιωμένου φινιρίσματος.
    • Αλλαγή Λεπίδας: Αντικαθιστάτε τακτικά τη λεπίδα για να διατηρείτε ένα κοφτερό και αποτελεσματικό ξύρισμα. Απλώς ξεβιδώστε τη λαβή, αφαιρέστε την παλιά λεπίδα και τοποθετήστε μια καινούργια. Χειριστείτε τις λεπίδες με προσοχή. Προσοχή. Μην αφήνετε την λεπίδα μέσα στην μηχανή για το επόμενο ξύρισμα.
    • Αποθήκευση: Αποθηκεύστε την ξυριστική μηχανή σε ξηρό μέρος, κατά προτίμηση σε βάση ή θήκη, για να αποφύγετε την περιττή επαφή με την υγρασία.

    Σχετικά με την MÜHLE

    Η MÜHLE, ιδρύθηκε στη Γερμανία το 1945, έχει καταστεί παγκόσμιο σύμβολο αριστείας στο παραδοσιακό ξύρισμα. Με βαθιά αφοσίωση στην ποιοτική κατασκευή και τη βιωσιμότητα, η MÜHLE συνδυάζει παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονες καινοτομίες για να δημιουργήσει κορυφαία εργαλεία περιποίησης που αντέχουν στον χρόνο. 

    Η ξυριστική Μηχανή R41 αποτελεί παράδειγμα της αφοσίωσης της MÜHLE στην παροχή ανώτερης εμπειρίας ξυρίσματος, κάνοντας κάθε ξύρισμα μια πολυτελή τελετουργία.

    Specs.

    weight: 68 g

    width: 42 mm

    length: 94 mm

    Category: Razor

    Chrome: brilliant chrome plated

    Design Series: TRADITIONAL

    Shaving system: Safety razor, open comb

    Vegan: Vegan

    Colour: chrome

    Material:Chrome-plated metal

    Optional Extras:

    Δοκιμάστε τις MÜHLE 10 Pack of Safety Razor Blades

    Safety Razor Type
    Open Comb Razors
    Safety Razors Colors
    Nickel
    Made in
    Germany
    Safety Razor Open Style
    3 Pieces
    Safety Razor Handle
    Medium
    4028982010165

    Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

    • Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας μέσω του Courier που θα επιλέξετε Acs - Speedex - Elta Courier - με έξοδα αποστολής 2,60€ και αντικαταβολή 1€ όπου απαιτηθεί.  

    • Για παραγγελίες αξίας  άνω των 39,00€ η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν μέχρι 2 κιλά βάρος  (δεν υπάρχει καμία χρέωση μεταφορικών). Για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση είναι 1 ευρώ. ( Δεν ισχύουν τα δωρεάν ¨Εξοδα αποστολής πάνω από 39€ με DHL ).

    • Οι παραπάνω χρεώσεις αφορούν αποστολές σε όλη την Ελλάδα χωρίς περιορισμούς σε νησιά - δυσπρόσιτες - ή απομακρυσμένες περιοχές,  ή κάποια άλλη κρυφή χρέωση, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24%.

    (Διαβάστε περισσότερα εδώ )

    Τώρα η online παραγγελία σου γίνεται ακόμα πιo εύκολη και γρήγορη! Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας.

    • Για την παραλαβή από το κατάστημα απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων  τηλεφωνική ή on line παραγγελία. Για διευκόλυνση όλων μας προτιμήστε να γνωρίζετε τους κωδικούς των προϊόντων που αναγράφονται δεξιά από την φωτογραφία του προϊόντος

    • Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, τα προϊόντα σου θα δεσμευτούν και θα ξεκινήσει η ετοιμασία της παραγγελίας σου. Μόλις είναι έτοιμη θα λάβετε Email που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.

    • Παράκληση μην έρχεστε στο κατάστημά μας για παραλαβή εάν δεν έχετε λάβει email ότι η παραγγελία σας  είναι έτοιμη για παραλαβή.

    Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας στην διεύθυνση Λεωφόρος Κύπρου 81 Αργυρούπολη τκ 16451. Τηλ για κρατήσεις και παραλαβές προιόντων στο  2109901100.

    • Δευτέρα       9.30 - 17.00
    • Τρίτη           9.30 - 17.30
    • Τετάρτη       9:30 - 17:00
    • Πέμπτη        9.30 - 17.30
    • Παρασκευή  9:30 - 17:30
    • Σαββάτο      9:30 - 17:00

    Ευχαριστούμε

    Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάλογα με την προτίμησή σας ανάμεσα σε:

    • Πιστωτική Κάρτα Visa
    • Αντικαταβολή
    • Πληρωμή με Paypal
    • Κατάθεση Μέσω Τραπέζης

    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

    Όνομα δικαιούχου : Γκοτσόπουλος Ι & Βαλάρη Π.ΟΕ

    • Τράπεζα Πειραιώς :   GR6401720190005019072910053
    • Τράπεζα Eurobank :  GR3102602830000610200560053
    • Τράπεζα Εθνική :      GR3101100860000008620185275
    • Τράπεζα Alpha :       GR3801402370237002002000285

    (περισσότερα  δείτε εδώ

    Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

    Κριτικές Κριτικές (19)

    Βασισμένες σε 19 κριτικές - 0 1 2 3 4 4,84/5
    Φίλτρο:
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)
    Sort by:

    0 1 2 3 4
    (4/5

    Για απαιτητικούς ή νίντζα

    0 of 0 χρήστες βρήκαν την ακόλουθη κριτική χρήσιμη

    Τη χρησιμοποιώ καθημερινά; είναι φοβερή μηχανή. Με ένα απλό πέρασμα είναι σαν έχεις κάνει κόντρα. Αρχικά έχει περίεργη αίσθηση επειδή νιώθεις τη λεπίδα πολύ περισσότερο από μία closed comb αλλά μετά συνηθίζεις. Γενικά θέλει προσοχή κυρίως σε γωνίες του προσώπου.


    0 1 2 3 4
    (5/5

    Εκπληκτική μηχανή

    0 of 0 χρήστες βρήκαν την ακόλουθη κριτική χρήσιμη

    Ό;τι πρέπει για γέννια 3-4 ημερών. Με ένα πέρασμα εξαφανίζονται.
    Υ.γ. θέλει προσοχή γιατί κόβει με το παραμικρό.


    0 1 2 3 4
    (5/5

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

    0 of 0 χρήστες βρήκαν την ακόλουθη κριτική χρήσιμη

    Αγόρασα τη συγκεκριμένη μηχανή περισσότερο από περιέργεια; διαβάζοντας τις κριτικές ότι είναι πολύ επιθετική κ δε συγχωρεί λάθη κτλ. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος κ δε μπορώ να πω ότι η μηχανή είναι τόσο "δύσκολη" όσο παρουσιάζεται. Βέβαια πρέπει να πω ότι έχω εμπειρία με ξυριστικη μηχανή καθώς ξυριζομαι τα τελευταία 4 χρόνια με μια κλειστού τύπου edwin Jagger. Υποκειμενικά μιλώντας δεν είναι για καθημερινή χρήση και επίσης θα την ήθελα λίγο πιο βαριά.


    Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών