Mitchell's Wool Fat Shaving Soap

Mitchell's Wool Fat Shaving Soap το best seller σαπούνι ξυρίσματος παγκοσμίως.

Το Mitchell's Wool Fat είναι ένα σαπούνι ξυρίσματος υψηλής ποιότητας που παρασκευάζεται στο Bradford της Αγγλίας από την εταιρεία Mitchell's. Αποτελεί δημοφιλή επιλογή μεταξύ των ξυριστών υγρού ξυρίσματος για πάνω από 80 χρόνια και είναι γνωστό για τη μοναδική του σύνθεση που έχει σχεδιαστεί για να είναι απαλή για το δέρμα. Επίσης το σαπούνι διατείθετε και σε συσκευασία Refill για να μην ξεμένετε ποτέ Mitchell's Wool Fat Shaving Soap Refill

Η Mitchell's Wool Fat Soap Ltd. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1930 από τον χημικό Fred Mitchell του Bradford. Η εταιρεία εδρεύει στο Μπράντφορντ της Αγγλίας και παράγει υψηλής ποιότητας σαπούνια ξυρίσματος και άλλα προϊόντα προσωπικής φροντίδας για πάνω από 90 χρόνια.

Η ιστορία πίσω από το χαρακτηριστικό προϊόν της εταιρείας, το Mitchell's Wool Fat Shaving Soap, ξεκινάει από τις αρχές του 20ού αιώνα. Ο πατέρας του Fred Mitchell υπέφερε από σοβαρούς δερματικούς ερεθισμούς και δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει κανένα από τα εμπορικά σαπούνια που ήταν διαθέσιμα εκείνη την εποχή. Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τον πατέρα του, ο Fred άρχισε να πειραματίζεται με διαφορετικές φόρμουλες σαπουνιού, καταλήγοντας τελικά σε ένα μοναδικό μείγμα που ενσωμάτωνε λανολίνη προερχόμενη από μαλλί προβάτου.

Σύντομα ο Φρεντ συνειδητοποίησε ότι το σαπούνι ξυρίσματος του δεν ήταν μόνο αποτελεσματικό στην καταπράυνση του δέρματος του πατέρα του, αλλά ήταν επίσης δημοφιλές στους φίλους και την οικογένειά του. Το 1930 ίδρυσε την Mitchell's Wool Fat Soap Ltd. για να παράγει και να πωλεί το σαπούνι ξυρίσματος σε μεγαλύτερη κλίμακα. Η εταιρεία απέκτησε γρήγορα τη φήμη ότι παρήγαγε υψηλής ποιότητας, αποκλειστικά φυσικά προϊόντα που ήταν ήπια για το δέρμα.

Με την πάροδο των ετών, η Mitchell's Wool Fat Soap συνέχισε να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της, ενσωματώνοντας νέα συστατικά και αναπτύσσοντας νέες φόρμουλες για να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της. Σήμερα, η εταιρεία παράγει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων προσωπικής φροντίδας, συμπεριλαμβανομένων σαπουνιών, σαμπουάν και προϊόντων περιποίησης του δέρματος, τα οποία παρασκευάζονται με την ίδια δέσμευση για ποιότητα και φυσικά συστατικά που χαρακτηρίζει την εταιρεία από την ίδρυσή της.

Το σαπούνι περιέχει λανολίνη, η οποία είναι ένα φυσικό ενυδατικό που προέρχεται από το μαλλί των προβάτων. Αυτό το συστατικό συμβάλλει στη δημιουργία ενός πλούσιου, κρεμώδους αφρού που προσφέρει ένα απαλό, άνετο ξύρισμα. Το σαπούνι περιέχει επίσης γλυκερίνη, η οποία συμβάλλει στη λίπανση του δέρματος και στην αποφυγή ερεθισμών.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Wool Fat Shaving Soap της Mitchell's είναι ότι είναι ένα "σκληρό σαπούνι", που σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται με πινέλο ξυρίσματος. Αυτή η μέθοδος ξυρίσματος δημιουργεί έναν πλούσιο αφρό που βοηθά στην απολέπιση του δέρματος και στην ανύψωση των τριχών για ένα πιο στενό και απαλό ξύρισμα.

Το μέγεθος αναπλήρωσης αυτού του σαπουνιού έχει σχεδιαστεί για να χωράει σε δοχείο σαπουνιού ξυρίσματος ή σε κούπα. Αυτό σας επιτρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το αγαπημένο σας σαπούνι ξυρίσματος χωρίς να χρειάζεται να αγοράζετε κάθε φορά ένα νέο δοχείο. Το ξαναγέμισμα είναι επίσης πιο φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς μειώνει τα απόβλητα συσκευασίας.

Το Wool Fat Shaving Soap του Mitchell είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Είναι το αγαπημένο ανάμεσα στους ξυριστές υγρού ξυρίσματος για τη μοναδική του σύνθεση, τον απαλό του χαρακτήρα και την ποιότητα του ξυρίσματος που προσφέρει.

Για να χρησιμοποιήσετε το Mitchell's Wool Fat Shaving Soap Refill, θα χρειαστείτε μερικά εργαλεία.

 Πρώτον, θα χρειαστείτε ενα πινέλο ξυρίσματος, το οποίο μπορεί να είναι κατασκευασμένο από τρίχες χοίρου ή συνθετικές ίνες ή τρίχες ασβού.

 Θα χρειαστείτε επίσης ένα μπωλ ή μια κούπα ξυρίσματος για να δημιουργήσετε τον αφρό, 

καθώς και ένα ξυράφι και λίγο ζεστό νερό.

Συμβουλές για την δημιουργία αφρού του Mitchell's Wool Fat Shaving Soap:

 • Βρέξτε το πινέλο σας: Πριν ξεκινήσετε να δημηουργείτε αφρό με το σαπούνι, είναι σημαντικό να βρέξετε καλά το πινέλο ξυρίσματος. Μπορείτε είτε να κρατήσετε το πινέλο κάτω από τρεχούμενο νερό είτε να το μουλιάσετε σε ένα μπολ με νερό για λίγα λεπτά.
 • Φορτώστε το πινέλο: Μόλις το πινέλο σας είναι βρεγμένο, μπορείτε να αρχίσετε να το γεμίζετε με σαπούνι. Για να το κάνετε αυτό, στροβιλίστε το πινέλο γύρω από το σαπούνι με κυκλικές κινήσεις για 20-30 δευτερόλεπτα. Θα πρέπει να δείτε το σαπούνι να αρχίζει να συσσωρεύεται στις τρίχες της βούρτσας.
 • Προσθέστε νερό: Αφού γεμίσετε τη βούρτσα με σαπούνι, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε αφρό. Ξεκινήστε προσθέτοντας μια μικρή ποσότητα νερού στο πινέλο, είτε βουτώντας το στο νερό είτε ρίχνοντας μερικές σταγόνες πάνω στο σαπούνι. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερο νερό αργότερα αν χρειαστεί, αλλά είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με μια μικρή ποσότητα και να ανεβείτε προς τα πάνω.
 • Δημιουργήστε τον αφρό: Χρησιμοποιήστε κυκλικές ή μπρος-πίσω κινήσεις για να δημιουργήσετε αφρό με το σαπούνι. Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε περισσότερο νερό ή σαπούνι καθώς προχωράτε, ανάλογα με τη συνοχή του αφρού. Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε έναν πλούσιο, κρεμώδες αφρό που να παρέχει καλό μαξιλάρι και ολίσθηση.
 • Εφαρμόστε τον αφρό: Μόλις δημιουργήσετε τον αφρό σας, μπορείτε να τον εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας το πινέλο ξυρίσματος. Φροντίστε να δουλέψετε καλά τον αφρό στο μούσι ή τη γενειάδα σας, φροντίζοντας να καλυφθούν όλες οι περιοχές του προσώπου σας.
 • Ξεπλύνετε το πινέλο σας: Αφού τελειώσετε το ξύρισμα, ξεπλύνετε καλά το πινέλο σας κάτω από τρεχούμενο νερό για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα σαπουνιού. Στύψτε το πλεονάζον νερό και αφήστε το πινέλο στην άκρη για να στεγνώσει.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε έναν πλούσιο, κρεμώδες αφρό με το σαπούνι ξυρίσματος Mitchell's Wool Fat Shaving Soap που παρέχει εξαιρετική ολίσθηση για ένα απαλό, άνετο ξύρισμα.

Mitchell's-wool-fat-shaving-soap-hairmaker-hairmaker.gr

Τα συστατικά του Mitchell's Wool Fat Shaving Soap Refill είναι:

Τα βασικά συστατικά σε αυτό το σαπούνι ξυρίσματος είναι:

 • Λανολίνη: Αυτό είναι ένα φυσικό έλαιο που προέρχεται από το μαλλί των προβάτων. Είναι γνωστό για τις ενυδατικές και μαλακτικές του ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν στο να μαλακώσει και να περιποιηθεί το δέρμα.
 • Γλυκερίνη: Πρόκειται για ένα φυσικό υγραντικό που προσελκύει την υγρασία στο δέρμα. Βοηθά στη δημιουργία ενός γλιστερού και λιπαντικού αφρού που συμβάλλει στη μείωση του εγκαύματος από το ξυράφι και των ερεθισμών.
 • Στεατικό κάλιο και στεατικό νάτριο: Πρόκειται για άλατα του στεατικού οξέος που βοηθούν στη σταθεροποίηση του σαπουνιού και στη δημιουργία κρεμώδους αφρού.
 • Χυμός φύλλων Aloe Barbadensis: Πρόκειται για ένα φυσικό εκχύλισμα από το φυτό αλόη βέρα που είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες. Βοηθά το δέρμα να αποκτήσει ηρεμία και στη μείωση των φλεγμονών.

Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών δημιουργεί ένα μοναδικό και αποτελεσματικό σαπούνι ξυρίσματος που είναι απαλό για το δέρμα και προσφέρει ένα απαλό, άνετο ξύρισμα. Η λανολίνη και η γλυκερίνη συνεργάζονται για να ενυδατώσουν και να προστατεύσουν το δέρμα, ενώ τα στεατικά άλατα και ο χυμός αλόης βέρα βοηθούν στη δημιουργία ενός πλούσιου και πολυτελούς αφρού.

Το Wool Fat Shaving Soap της Mitchell συνιστάται συχνά για άτομα με ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα, λόγω των ενυδατικών και καταπραϋντικών ιδιοτήτων του. Η λανολίνη στο σαπούνι βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος και στη μείωση των ερεθισμών και των κοκκινίλων, γεγονός που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για όσους αντιμετωπίζουν ερεθίσματα από το ξυράφι ή άλλα δερματικά προβλήματα που σχετίζονται με το ξύρισμα.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα ατομικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τις προσωπικές προτιμήσεις. Μερικοί άνθρωποι με λιπαρό ή επιρρεπές στην ακμή δέρμα μπορεί να διαπιστώσουν ότι η λανολίνη στο σαπούνι επιδεινώνει τα δερματικά τους προβλήματα, ενώ άλλοι με πολύ ξηρό δέρμα μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσουν μια ενυδατική κρέμα μετά το ξύρισμα για να αποτρέψουν την ξηρότητα ή την απολέπιση.

Παμε να δούμε τώρα μερικές πλήροφορίες για το σαπούνι ξυρίσματος Mitchell's Wool Fat Shaving Soap:

 Το σαπούνι ξυρίσματος διατίθεται σε κεραμικό δοχείο με καπάκι και το Refill σαπουνάκι ταιριάζει ακριβώς στο κεραμικό δοχείο. Το δοχείο έχει απλό, κλασικό σχεδιασμό με το λογότυπο του Mitchell's Wool Fat Soap να εμφανίζεται.

 Άρωμα: Το σαπούνι ξυρίσματος έχει ένα ήπιο, καθαρό άρωμα που συχνά περιγράφεται ως "σαπουνάδα" ή "φρέσκο". Το άρωμα είναι διακριτικό και όχι υπερβολικό, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για όσους προτιμούν προϊόντα χωρίς άρωμα ή ελαφρώς αρωματισμένα.

Υφή: Το σαπούνι έχει την κατάλληλη υφή: Το σαπούνι ξυρίσματος έχει σταθερή, πυκνή υφή που μοιάζει με μια σκληρή μπάρα σαπουνιού. Ωστόσο, αφρίζει σχετικά εύκολα με ένα υγρό πινέλο ξυρίσματος και ο αφρός που προκύπτει είναι πλούσιος, κρεμώδης και παρέχει εξαιρετική αίσθηση μαξιλαριού και ολίσθησης.

Μακροζωία: Ένα από τα πλεονεκτήματα του Wool Fat Shaving Soap της Mitchell's είναι ότι έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Ένα μόνο σαπούνι μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες με τακτική χρήση, καθιστώντας το μια οικονομική επιλογή.

Τύποι δέρματος: Το Mitchell's Wool Fat Shaving Soap θεωρείται γενικά καλή επιλογή για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα, καθώς η λανολίνη και άλλα φυσικά συστατικά βοηθούν στην ενυδάτωση και την καταπράυνση του δέρματος κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε προϊόν ξυρίσματος, τα ατομικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο δέρματος και τις προσωπικές προτιμήσεις.

Related products

Martin De Candre Shaving Soap Nature 200gr 7092 Martin De Candre Artisan Shaving Soap €55.44 -10%€44.71
 • -10%
Εξαντλήθηκε
Artisan Shaving Soap

Martin De Candre Shaving Soap Nature 200gr

Martin De Candre
7092
49,90 € 55,44 €
Martin De Candre Shaving Soap Nature 200gr: Το πρώτο σαπούνι ξυρίσματος Martin De Candre, χωρίς την προσθήκη αρώματος.
Σαπούνι Ξυρίσματος Ariana & Evans Peach & Cognac K2e 113gr 10317 Ariana & Evans Artisan Shaving Soap €24.21 product_reduction...
 • -5%
Διαθέσιμο
23,00 € 24,21 €
Σαπούνι ξυρίσματος κορυφαίας ποιότητας με αναζωογονητικό, γλυκό άρωμα Ροδάκινου και Κονιάκ!  
Σαπούνι Ξυρίσματος B-Owl Mastro Miche 125ml 11659 Mastro Miche Σαπούνια Ξυρίσματος €8.89 product_reduction_percent€7.17
 • -10%
Διαθέσιμο
Σαπούνια Ξυρίσματος

Σαπούνι Ξυρίσματος B-Owl Mastro Miche 125ml

Mastro Miche
11659
8,00 € 8,89 €
Το B-Owl είναι ένα παραδοσιακό σαπούνι ξυρίσματος με άρωμα πούδρας από Blue Fern και λάδι Monoi.
Σαπούνι Ξυρίσματος Refill Mitchell's Wool Fat 125g 3465 Mitchell's Παραδοσιακά Σαπούνια Ξυρίσματος €14.33 -10%€11.56
 • -10%
Εξαντλήθηκε
Παραδοσιακά Σαπούνια Ξυρίσματος

Σαπούνι Ξυρίσματος Refill Mitchell's Wool Fat 125g

Mitchell's
3465
12,90 € 14,33 €
Σαπούνι Ξυρίσματος Mitchell's Wool Fat Refill. Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.
Σαπούνι Ξυρίσματος Tallow The Socialite Zingari Man 142gr 11570 Zingari Man Artisan Shaving Soap €26.84 product_reduction_per...
 • -5%
Εξαντλήθηκε
25,50 € 26,84 €
Ένα σαπούνι ξυρίσματος με ζωικό λίπος θα που θα σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία παραδοσιακού ξυρίσματος.
Σαπούνι Ξυρίσματος σε Κεραμικό Μπολ Mitchell's Wool Fat 125g 3464 Mitchell's Σαπούνια Ξυρίσματος €36.56 -10%€29.48
 • -10%
Διαθέσιμο
32,90 € 36,56 €
Σαπούνι Ξυρίσματος σε Κεραμικό Μπολ Mitchell's Wool Fat 125g Περιέχει Tallow και λανολίνη, η οποία είναι 100% φυσική και είναι γνωστή για τις μαλακτικές της ιδιότητες.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών