Σαπούνι Ελαιολάδου ELAA Λεβάντα 100gr 11724 Elaa
    Σαπούνι Ελαιολάδου ELAA Λεβάντα 100gr 11724 Elaa

    Σαπούνι Ελαιολάδου ELAA Λεβάντα 100gr

    11724
    Διαθέσιμο
    2,60 €
    με ΦΠΑ

    Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 2 πόντος πόντους. Με τους 2 πόντους κερδίζεται εκπτωτικό κουπόνι για την επόμενη αγορά σας αξίας 0,06 €.

    Άμεσα Διάθεσιμο

    Περιέχει ελαιόλαδο πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Α, εκχύλισμα αλόης και πανθενόλη.

    Συνολική βαθμολογία Συνολική βαθμολογία:

    0 1 2 3 4
    0/5 - 0 κριτικές

    Προβολή αξιολογήσεων
    0 1 2 3 40
    0 1 2 3 00
    0 1 2 0 10
    0 1 0 1 20
    0 0 1 2 30

     Προσθέστε κριτική Προβολή κριτικών Προβολή κριτικών
     

    Σαπούνι ελαιόλαδου ELAA με άρωμα Λεβάντα για λείο και απαλό δέρμα.

    Το σαπούνι Ελάα olive line Relax με άρωμα Λεβάντας, περιέχει ελαιόλαδο πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Α, Εκχύλισμα Αλόης και Βούτυρο Καριτέ. Καθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να προκαλεί ξηρότητα, αφήνοντας ελεύθερους τους πόρους και προστατεύοντας τα κύτταρα της επιδερμίδας. Για δέρμα λείο και απαλό, προστατευμένο από ξηρότητα.

    Με πλούσιο άρωμα λεβάντας, γνωστό και ως άρωμα της χαλάρωσης, χαρίζει την αίσθηση της ξεκούρασης και της ηρεμίας. Δεν επηρεάζει το pH του δέρματος.

    ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΛΟΗΣ

    Το εκχύλισμα Αλόης διαθέτει ισχυρή αποτοξινωτική δράση, αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Συμβάλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την ξηρότητα του δέρματος.

    Ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. Χάρη σε δύο ορμόνες, την αυξίνη και γιβερελίνη (auxin, gibberellin) έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση που συμβάλλει στην επούλωση των πληγών. Η γιβερελίνη ενεργεί ως αυξητική ορμόνη και διεγείρει την ανάπτυξη νέων κυττάρων.
    Επιτρέπει στο δέρμα να επουλωθεί γρήγορα και φυσικά. Η αλόη είναι κατευναστική ουσία και μπορεί να μειώσει τις φλεγμονές, τα σπυράκια και τη φαγούρα.

    Διαθέτει πληθώρα αντιοξειδωτικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων της β-καροτίνης και της βιταμίνης C και Ε, που συμβάλλουν στο να βελτιωθεί η φυσική σφριγηλότητα του δέρματος. Η αλόη περιέχει πάνω από 75 διαφορετικά θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα, σάκχαρα, ανθρακινόνες ή φαινολικές ενώσεις, λιγνίνη, σαπωνίνες, στερόλες, αμινοξέα και σαλικυλικό οξύ.

    ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ

    Το βούτυρο καριτέ προέρχεται από τα φυσικά λιπαρά του καρπού του Αφρικανικού δέντρου Shea. Στην γλώσσα Wolof της Σενεγάλης, το δέντρο Shea ονομάζεται karite, που σημαίνει «Το δέντρο της ζωής». Είναι πλούσιο λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό Ω-9 και στεατικό οξύ , σε βιταμίνες Α, D, E και F με πολυάριθμα οφέλη. Διαθέτει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

    Το βούτυρο καριτέ αποτελείται από φυσικά λιπίδια και έχει φυσικές ενυδατικές ιδιότητες, ενυδατώνει αποτελεσματικά όλο το σώμα μας. Προστατεύει από ρύπανση και ακτινοβολίες UV. Αναζωογονεί την επιδερμίδα και ενισχύει την ελαστικότητά της .

    ΟΦΕΛΗ

    Το ελαιόλαδο είναι γνωστό από την αρχαιότητα σαν «υγρός χρυσός» καθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να προκαλεί ξηρότητα, αφήνοντας ελεύθερους τους πόρους και προστατεύοντας τα κύτταρα της επιδερμίδας. Είναι ένα ιδανικό συστατικό για στερεό σαπούνι ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες ή επιρρεπής στην ακμή. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, προάγει την επούλωση των πληγών και καταπραΰνει τα συμπτώματα της ατοπικής δερματίτιδας, της ακμής, της ψωρίασης και της πιτυρίδας. Επιπλέον, είναι μια πηγή αντιοξειδωτικών που καθυστερούν τη διαδικασία της γήρανσης.

    Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο στις λεγόμενες βιταμίνες ομορφιάς Α, B, C, E και F, που διαπερνούν εύκολα το δέρμα, δίνοντάς του μια υγιή και λαμπερή εμφάνιση. Χάρη στη παρουσία εκχυλίσματος αλόης, γνωστό για τις αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση και συμβάλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα. Το βούτυρο καριτέ ενυδατώνει αποτελεσματικά όλο το σώμα, για δέρμα λείο και απαλό, προστατευμένο από ξηρότητα.

    Με πλούσιο άρωμα λεβάντας, γνωστό και ως άρωμα της χαλάρωσης, χαρίζει την αίσθηση της ξεκούρασης και της ηρεμίας. Δεν επηρεάζει το pH του δέρματος. Απαλό, βιοδιασπώμενο, φιλικό προς το περιβάλλον.

    ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

    Βρέξτε τα χέρια σας και τρίψτε το σαπούνι ελαιολάδου ανάμεσά τους για περίπου ένα λεπτό μέχρι να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός.
    Τέλος ξεπλύνετε σχολαστικά με χλιαρό νερό. Δημιουργήστε πλούσιο αφρό και απλώστε στο δέρμα κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις, ώστε να βοηθήσετε με αυτό τον τρόπο να απορροφηθούν τα δραστικά συστατικά από το σαπούνι ελαιολάδου. Αφήστε έως μερικά λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

    *Σε χάρτινο οικολογικό κουτάκι, συσκευασία απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον

    Weight
    100gr
    BF Discounts
    -10%
    Elaa
    5200123326017

    Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

    • Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας μέσω του Courier που θα επιλέξετε Acs - Speedex - Elta Courier - με έξοδα αποστολής 2,60€ και αντικαταβολή 1€ όπου απαιτηθεί.  

    • Για παραγγελίες αξίας  άνω των 39,00€ η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν μέχρι 2 κιλά βάρος  (δεν υπάρχει καμία χρέωση μεταφορικών). Για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση είναι 1 ευρώ. ( Δεν ισχύουν τα δωρεάν ¨Εξοδα αποστολής πάνω από 39€ με DHL ).

    • Οι παραπάνω χρεώσεις αφορούν αποστολές σε όλη την Ελλάδα χωρίς περιορισμούς σε νησιά - δυσπρόσιτες - ή απομακρυσμένες περιοχές,  ή κάποια άλλη κρυφή χρέωση, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24%.

    (Διαβάστε περισσότερα εδώ )

    Τώρα η online παραγγελία σου γίνεται ακόμα πιo εύκολη και γρήγορη! Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας.

    • Για την παραλαβή από το κατάστημα απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων  τηλεφωνική ή on line παραγγελία. Για διευκόλυνση όλων μας προτιμήστε να γνωρίζετε τους κωδικούς των προϊόντων που αναγράφονται δεξιά από την φωτογραφία του προϊόντος

    • Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, τα προϊόντα σου θα δεσμευτούν και θα ξεκινήσει η ετοιμασία της παραγγελίας σου. Μόλις είναι έτοιμη θα λάβετε Email που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.

    • Παράκληση μην έρχεστε στο κατάστημά μας για παραλαβή εάν δεν έχετε λάβει email ότι η παραγγελία σας  είναι έτοιμη για παραλαβή.

    Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας στην διεύθυνση Λεωφόρος Κύπρου 81 Αργυρούπολη τκ 16451. Τηλ για κρατήσεις και παραλαβές προιόντων στο  2109901100.

    • Δευτέρα       9.30 - 17.00
    • Τρίτη           9.30 - 17.30
    • Τετάρτη       9:30 - 17:00
    • Πέμπτη        9.30 - 17.30
    • Παρασκευή  9:30 - 17:30
    • Σαββάτο      9:30 - 17:00

    Ευχαριστούμε

    Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάλογα με την προτίμησή σας ανάμεσα σε:

    • Πιστωτική Κάρτα Visa
    • Αντικαταβολή
    • Πληρωμή με Paypal
    • Κατάθεση Μέσω Τραπέζης

    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

    Όνομα δικαιούχου : Γκοτσόπουλος Ι & Βαλάρη Π.ΟΕ

    • Τράπεζα Πειραιώς :   GR6401720190005019072910053
    • Τράπεζα Eurobank :  GR3102602830000610200560053
    • Τράπεζα Εθνική :      GR3101100860000008620185275
    • Τράπεζα Alpha :       GR3801402370237002002000285

    (περισσότερα  δείτε εδώ

    Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

    Κριτικές Κριτικές (0)

    Βασισμένες σε 0 κριτικές - 0 1 2 3 4 0/5
    Φίλτρο:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)
    Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών