Πώς να συνδυάσετε τις σκιές σας, σύμφωνα με το σχήμα των ματιών σας.

Πώς να συνδυάσετε τις σκιές σας, σύμφωνα με το σχήμα των ματιών σας

Όσον αφορά την εφαρμογή σκιάς ματιών, η ανάμειξη μπορεί να είναι το πιο δύσκολο μέρος. Εάν δεν το κάνετε σωστά, το μακιγιάζ σας μπορεί να φαίνεται γρήγορο, βαρύ και ανομοιόμορφο. Αλλά με τα σωστά εργαλεία και τεχνική, ένα απαλό, επαγγελματικό μακιγιάζ των ματιών μπορεί να γίνει δικό σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για δοκιμασμένες συμβουλές για την επίτευξη ενός τέλειου μακιγιάζ ματιών. 

Ανάμειξη και ξανά ανάμειξη

Ο πρώτος κανόνας για τις σκιές ματιών είναι να κάνετε ακριβώς αυτό: ανάμειξη, ανάμειξη, ανάμειξη. Ένα πινέλο είναι καλύτερο για αυτό, καθώς μπορείτε να κάνετε μια καλύτερη ανάμειξη στρέφοντας το άκρο του πινέλου με κυκλικές κινήσεις. Για να αποφευχθεί η υπερβολική ανάμειξη ωστόσο, το κλειδί είναι να αναμειγνύονται αρκετά ώστε να μην υπάρχουν γραμμές αλλά όχι τόσο πολύ ώστε τα χρώματα να χάνονται.  

Οι μεταβατικές αποχρώσεις είναι βασικές

Κατά την εφαρμογή σκιών, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε τοποθετώντας ένα χρώμα μετάβασης στην πτυχή σας και να χτίζετε από εκεί. Αυτό θα δημιουργήσει αυτό το απρόσκοπτο, αναμεμειγμένο αποτέλεσμα χωρίς σκληρότητα. Η μεταβατική σκιά σας είναι επίσης μια ευκαιρία να ορίσετε την πτυχή σας, η οποία δίνει στα μάτια σας σχήμα και υποστηρίζει τη συνολική σας εμφάνιση. Όταν επιλέγετε ένα χρώμα, επιλέξτε μια ουδέτερη, ματ σκιά που έχει μερικές αποχρώσεις βαθύτερες από τον τόνο του δέρματός σας.
Τύπος και υφή

Οι σκιές ματιών έχουν πολλούς τύπους φινιρίσματος και υφής και υπάρχουν μοναδικές τεχνικές ανάμειξης για κάθε μία. Εάν η σκιά ματιών σας έχει παγωμένο φινίρισμα, περιορίστε την μόνο στο καπάκι και αναμίξτε με ένα επίπεδο πινέλο σκιάς για καλύτερα αποτελέσματα. Εάν είναι λαμπερή, αναμίξτε μόνο στην πτυχή. Για την κρέμα ματιών, μπορείτε να είστε πιο ελεύθεροι με την ανάμειξη, ειδικά αν η απόχρωση είναι φυσική. Ανακατέψτε με το δάχτυλό σας ξεκινώντας από το καπάκι, μέχρι το φρύδι.

Προσδιορίστε το σχήμα των ματιών σας

Διαφορετικά σχήματα ματιών απαιτούν διαφορετικές τεχνικές ανάμειξης, οπότε μην απελπιστείτε εάν το αγαπημένο σας σεμινάριο σκιάς ματιών δεν λειτούργησε για εσάς. Άτομα με μάτια σε σχήμα αμυγδάλου για παράδειγμα πρέπει να δίνουν προσοχή στην πτυχή, ενώ τα άτομα με μικρά μάτια πρέπει να κάνουν λίγη περισσότερη δουλειά για να διασφαλίσουν ότι το βάψιμο των ματιών τους είναι ορατό όταν τα μάτια τους είναι ανοιχτά.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα