Πινέλο Ξυρίσματος Ταξιδίου Kent SHAVE TR2 0953 Kent Travel Shaving €49.80 €40.16

  Πινέλο Ξυρίσματος Ταξιδίου Kent SHAVE TR2

  0953
  Διαθέσιμο
  49,80 €

  Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε μέχρι 49 πόντους. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 49 πόντοι που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι 1,47 €.

  με ΦΠΑ Παράδοση σε 2 - 3 Εργάσιμες Μέρες

  Πινέλο Ξυρίσματος Ταξιδίου Kent SHAVE TR2: Αυτές οι βούρτσες ξυρίσματος για τα ταξίδια είναι φανταστικές για τον άνθρωπο που θέλει να έχει τα πάντα!

   Βαθμολογίες πελατών και αξιολογήσεις
   (4/5)  - 1 βαθμολογία(ες) - 1 αξιολογήσεις
  Προβολή διανομής

  Πινέλο Ξυρίσματος Ταξιδίου Kent SHAVE TR2

  Αυτές οι βούρτσες ξυρίσματος για τα ταξίδια είναι φανταστικές για τον άνθρωπο που θέλει να έχει τα πάντα!Επίσης στεγάζεται μέσα στη λαβή αλουμινίου. Για να ανοίξετε απλά ξεβιδώστε τον πάνω δακτύλιο, στη συνέχεια βιδώστε πάλι στη λαβή.

  Η G B Kent & Sons Ltd, κατασκευαστική προϊόντων ξυρίσματος και ειδών κομμωτικής, είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες που ιδρύθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία τον δέκατο όγδοο αιώνα.

  Μια από τις παλαιότερες και καθιερωμένες εταιρείες στη Μεγάλη Βρετανία, ιδρύθηκε το 1777 από τον William Kent, στα χρόνια της βασιλείας του Γεωργίου III. Η Kent κατέχει εξέχουσα θέση στην ιστορία,  που έχει αναγνωριστεί με τη χορήγηση εννέα Βασιλικων εγγυήσεων.

  Η οικογένεια Κεντ συνέχισε να λειτουργεί την εταιρεία για περίπου έξι γενεές, μέχρι το 1932, όταν και η τελευταία από τις τρεις αδέλφες Kent απεβίωσε. Τότε ήταν που ο Eric LH Cosby, ιδιοκτήτης της Cosby Brushes Ltd, σύναψε συνεργασία με την GB Kent & Sons. Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στην μακρά ιστορία της Κεντ, και από τότε η εταιρεία διάγει υπό την δημιουργική και ταυτόχρονα δυναμική διεύθυνση της οικογένειας Cosby. Σήμερα, ο Alan HL Cosby, εγγονός του Eric Cosby είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος, με τη σύζυγό του το γιο του και μία από τις τρεις κόρες του, να εργάζονται στην επιχείρηση. Η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε από το Λονδίνο στο υπάρχον εργοστάσιο τους στο  Αpsley, Hertfordshire από την 6η Φεβρουαρίου του 1984, και παραμένει εκεί μέχρι σήμερα. Η εταιρεία εξακολουθεί να διατηρεί τη δεξιοτεχνία και την αξεπέραστη ποιότητα που είναι το σήμα κατατεθέν της  Κεντ. Ακόμη και στην σημερινή ταχέως κινούμενη παραγωγή και συναρμολόγηση μαζικής παραγωγής, η Kent είναι περήφανη για το οτι εξακολουθεί να κατασκευάζει χειροποίητα πολλά από τα πρωτότυπα πινέλα της.

  Η φιλοσοφία της Κεντ πάει πολύ βαθύτερα από το να δημιουργήσει απλά ένα καλό πινέλο. Είναι αφιερωμένη στο να υπερβαίνει όλες τις προσδοκίες, και έχει ως αποκλειστικό στόχο να τηρήσει τη δέσμευσή της σε αυτό.

  Με συνεχή την πίεση από τις φθηνές εισαγωγές από το εξωτερικό, απλά με ένα σήμα "design by" να πωλούνται σε ληστρικές τιμές, η Kent δεν λύγισε στον πειρασμό να πουλάει ένα φτηνό προϊόν σε υψηλή τιμή. Παράγει μόνο προϊόντα ανώτερης κλάσης - χωρίς κανένα συμβιβασμό. Τα προιόντα Kent είναι γνωστά για το πάθος που κουβαλούν. Πχ η τρίχα (για τα πινέλα και τις βούρτσες) προέρχεται από τους καλύτερους εμπόρους τριχών στην Ινδία και την Κίνα με εγγυημένη ποιότητα. Ενώ τα ξύλα που επιλέγονται είναι από βιώσιμα δάση σε όλο τον κόσμο, και έχουν επιλεγεί για την ομορφιά, αντοχή, το χρώμα και την καταλληλότητά τους να διαμορφώνεται όπως ακριβώς χρειάζεται για τη δημιουργία ενός τέλειου προιόντος.

  Made in
  England

  HairMaker-free-shippin

  Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) Speedex.

  Για παραγγελίες αξίας  άνω των 39,00€ η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν μέχρι 2 κιλά βάρος  (δεν υπάρχει καμία χρέωση μεταφορικών). Για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση είναι 1 ευρώ.

  Είδος Παραλαβής

  Παραγγελίες έως 39€

  Παραγγελίες άνω των 39€
  Παραλαβή από Κατάστημα HairMakerΔΩΡΕΑΝΔΩΡΕΑΝ
  Παραλαβή στο Χώρο Σας.3.60€ΔΩΡΕΑΝ

  Οι παραπάνω χρεώσεις αφορούν αποστολές σε όλη την Ελλάδα χωρίς περιορισμούς σε νησιά - δυσπρόσιτες - ή απομακρυσμένες περιοχές, και χωρίς χρέωση αντικαταβολής, ή κάποια άλλη κρυφή χρέωση, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24%.

  Το HairMaker.Gr, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των εργασίμων ημερών που αναγράφονται παρακάτω.

  Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης.

  Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται την επομένη μέρα της παραγγελίας σας εφόσον είναι διαθέσιμα και συνήθως παραδίδονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής.

  Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε μετά το Σάββατο στις 10 το πρωί θα αποστέλλονται την Δευτέρα.

  Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος που παραγγείλατε ή καθυστέρηση της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κτλ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

  Το HairMaker.Gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του HairMaker.Gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.

  Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

  Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

  Oι παραδόσεις γίνονται με «Speedex».

  Παραλαβή Click away,

  Για τον τρόπο λειτουργίας του click away, θα πρέπει να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του e-shop μας

  και διαλέγετε τρόπο πληρωμής  Visa- Paypal ή τραπεζική κατάθεση και τρόπο παραλαβής (Παραλαβή από το κατάστημα),

  hairmaker-click-away

  ή μέσω τηλεφώνου και η πληρωμή θα γίνεται μέσω του συστήματος POS εκτός του καταστήματος μας ή εναλλακτικά αν θέλετε να

  έχει προηγηθεί τραπεζική κατάθεση ή εξόφληση των προϊόντων μέσω Paypal και να έχουμε ενημερωθεί με το αποδεικτικό πληρωμής.

  ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

  click away by phone

  Για να έρθετε να παραλάβετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, θα πρέπει να στείλετε μήνυμα 2 στο 13033 και θα πρέπει να έχετε είτε ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής ( που έχετε λάβει ήδη από τον τρόπο πληρωμής σας online)  είτε SMS από εμάς με την ημερομηνία και ώρα παραλαβής αν πρόκειται για  τηλεφωνική παραγγελία εάν σας γίνει έλεγχος από τα αρμόδια όργανα.

  Η ουρά έξω από τα καταστήματα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 9 άτομα, με δύο μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλον.

  ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ONLINE  ΚΑΙ ΜΟΝΟ,  και δεν επιτρέπεταί η είσοδο στο κατάστημα για πληρωμή ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΤΙΜΉΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ ONLINE ΜΕ VISA- PAYPAL- Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ και αποφύγετε

  πληρωμές στο κατάστημα για την δική σας άμεση εξυπηρέτηση.

  Τηρείστε το ραντεβού που μας έχετε δώσει για παραλαβή προιόντων και ενημερώστε μας για τυχόν καθυστερήσεις παραλαβής ή ακύρωση της παραγγελία σας.

  Ευχαριστούμε

  Be safe.

  Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάλογα με την προτίμησή σας ανάμεσα σε:


  1 . Πιστωτική Κάρτα - πληρωμή μέσω τράπεζας Πειραιώς για όλες τις κάρτες.

  2 . Πληρωμή με καταβολή στον Τραπεζικό Λογαριασμό του HairMaker.Gr. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας ως σχόλιο κατάθεσης. 
  Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας, μας αποστέλλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@hairmaker.gr


  Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

  Όνομα δικαιούχου : Γκοτσόπουλος Ι & Βαλάρη Π.ΟΕ

  Τράπεζα Πειραιώς :   GR6401720190005019072910053
  Τράπεζα Eurobank :  GR3102602830000610200560053
  Τράπεζα Εθνική :      GR3101100860000008620185275
  Τράπεζα Alpha :       GR3801402370237002002000285

  ΠΡΟΣΟΧΗ:

  Για να εκτελεστεί η παραγγελία σας πρέπει πρώτα να καταθέσετε το συνολικό ποσό σε έναν απο τους παραπάνω λογαριασμούς

  και να μας σταλεί με email στο info@hairmaker.gr το αποδεικτικό πληρωμής για να σταλεί η παραγγελία σας άμεσα.

  3 . Πληρωμή με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω Εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex.

   Παραδόσεις παραγγελιών δεν γίνονται κυριακή και αργίες. Παράδοση το Σάββατο ύστερα από συννενόηση 3 ευρώ εχτρα κόστος.

  4. Paypal . 

   Αξιολογήσεις
  Από σε 15 Oct 2014 (Πινέλο Ξυρίσματος Ταξιδίου Kent SHAVE TR2) :
  (4/5

  Polytelestato !

  kai poly praktiko

  Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών