• -5%
Ξυριστική Μηχανή Ασφαλείας Tatara Masamune Closed Comb SS Dark 13257 Tatara Closed Comb Razors €204.21 product_reduction_perc...
Ξυριστική Μηχανή Ασφαλείας Tatara Masamune Closed Comb SS Dark 13257 Tatara Closed Comb Razors €204.21 product_reduction_perc...
Ξυριστική Μηχανή Ασφαλείας Tatara Masamune Closed Comb SS Dark 13257 Tatara Closed Comb Razors €204.21 product_reduction_perc...
Ξυριστική Μηχανή Ασφαλείας Tatara Masamune Closed Comb SS Dark 13257 Tatara Closed Comb Razors €204.21 product_reduction_perc...

Ξυριστική Μηχανή Ασφαλείας Tatara Masamune Closed Comb SS Dark

13257
Διαθέσιμο
194,00 € 204,21 € -5%
με ΦΠΑ

Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε 194 πόντος πόντους. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 194 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5,82 €.

Παράδοση σε 1 - 3 Εργάσιμες Μέρες

H παραδοσιακή ξυριστική μηχανή Masamune Razor ήταν το πρώτο προϊόν ξυρίσματος TATARA που κατασκευάστηκε. 

 Βαθμολογίες πελατών και αξιολογήσεις
Κανείς δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα μια αξιολόγηση
σε αυτή την γλώσσα
 

Παραδοσιακή Ξυριστική Μηχανή Tatara Masamune Closed Comb Dark SS 3 τεμαχίων

H παραδοσιακή ξυριστική μηχανή Masamune Razor ήταν το πρώτο προϊόν ξυρίσματος TATARA που κατασκευάστηκε. 

Έχει το look και την εμφάνιση μιας παραδοσιακής ξυριστικής μηχανής ασφαλείας, αλλά με μοναδικές μινιμαλιστικές γραμμές και χάρη στον σχεδιασμό τους, μπορούν να μεταδώσουν την κομψότητα και απλότητα για ενα μοναδικό ξύρισμα.

H Masamune Razor είναι μια απαλή και αποτελεσματική ξυριστική μηχανή ασφαλείας . Αυτό οφείλεται στο μικρό διάκενο της λεπίδας και στην αρνητική έκθεση της λεπίδας. Αυτό δίνει ένα ασφαλές βαθύ ξύρισμα και ακόμα και για τον πιο απαιτητικό ξυριστή.

Το closed comb μοντέλο της εταιρείας είναι η πιο ομαλή επιλογή και η πιο δημοφιλής για τον αρχάριο ξυριστή για αυτόν που θέλει ασφαλές ξύρισμα κάθε μέρα αλλά και για τον απαιτητικό ξυριστή που με την κατάλληλη λεπίδα παίρνει το κατάλληλο ξύρισμα.

Είναι σχεδιασμένη με μικρές αυλακώσεις κατά μήκος των άκρων της πλάκας δίνοντας λιγότερη έκθεση της λεπίδας στο δέρμα.

Το βάρος της μηχανής από ανοξείδωτο χάλυβα είναι η κινητήρια δύναμη στο κόψιμο των γενιών σας.

Η βαρύτητα της λαβής αναλαμβάνει όμορφα τον έλεγχο της ολίσθησης κατά μήκος του δέρματος. Για κάποιους, είναι καλύτερο να μπορείτε να αφήσετε το βάρος να κάνει τη δουλειά και να χρησιμοποιήσετε το χέρι σας για να δουλέψετε αργά γύρω από το πρόσωπό σας, μαθαίνοντας κάθε λεπτομέρεια του, προσεκτικά και αθόρυβα.

  • Μοναδικό σύστημα βιδώματος και ασφάλισης της λεπίδας.

Είναι υπεύθυνη για:

  • Υψηλή καθετότητα μεταξύ λαβής και κεφαλής ξυραφιού που επιτρέπει καλύτερη ακρίβεια κατά το ξύρισμα.
  •  Συμμετρική κατανομή φορτίου στα σπειρώματα αποτρέποντας την υπερβολική φθορά και αυξάνοντας την αντίσταση.

                                                               tatara

  • Blade Chatter Free

Η ευρεία περιοχή επαφής που στηρίζει τη λεπίδα μεταξύ του top cap και της base plate είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των ξυριστικών μηχανών .

Εγγυάται ότι η λεπίδα δεν δονείται κατά το ξύρισμα. Ως εκ τούτου, αποφεύγεται o κίνδυνος μετατόπισης της λεπίδας και εξασφαλίζεται το πιο ομαλό ξύρισμα.

                                                               tatara

  • Κάθε κομμάτι είναι τελειωμένο στο χέρι.

Όλες οι ξυριστικές μηχανές ασφαλείας από τη σειρά Masamune είναι φινιρισμένες στο χέρι  για να σβήσουν όλα τα σημάδια κατεργασίας και να μαλακώσουν όλες οι άκρες

                                                            

  • Κλασσικό σχέδιο 3 τεμαχίων.

Η σειρά Masamune είναι από όλες τις απόψεις εστιασμένη στην απλότητα και τον μινιμαλισμό. Διαθέτει ένα απλό και κλασικό σχέδιο συναρμολόγησης 3 τεμαχίων που δεν θα παλιώσει ή θα διακυβευτεί ποτέ.

                                                           tatara

  • Βιώσιμα Υλικά

Το Masamune Razor σας είναι συσκευασμένο σε κουτί από φυσικό φελλό.

  • Ο φελλός είναι ο φλοιός της βελανιδιάς από φελλό. Αυτό σημαίνει ότι είναι 100% φυσικός φυτικός ιστός.
  • Επιπλέον, ο φελλός είναι το μόνο ξύλο που μπορείτε να αποκτήσετε χωρίς να κόψετε το δέντρο. Με άλλα λόγια, ένα βιώσιμο υλικό.
  • Η Tatara για να διασφαλίση τη μέγιστη απόδοση και μακροζωία, επεξεργαζετε όλα τα κομμάτια από συμπαγές υλικα και κατεργαζόνται τις μηχανές με ανοχές έως 0,02 mm.

Safety Razor Type
Closed Comb Razors
Safety Razors Colors
Gunmetal
Made in
Portugal
Safety Razor Open Style
3 Pieces
Safety Razor Handle
Short
Tatara

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) Speedex.

Για παραγγελίες αξίας  άνω των 39,00€ η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν μέχρι 2 κιλά βάρος  (δεν υπάρχει καμία χρέωση μεταφορικών). Για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση είναι 1 ευρώ.

Είδος Παραλαβής

Παραγγελίες έως 39€

Παραγγελίες άνω των 39€
Παραλαβή από Κατάστημα HairMakerΔΩΡΕΑΝΔΩΡΕΑΝ
Παραλαβή στο Χώρο Σας.ACS - 3.60€ - Speedex 4.00€ΔΩΡΕΑΝ

Οι παραπάνω χρεώσεις αφορούν αποστολές σε όλη την Ελλάδα χωρίς περιορισμούς σε νησιά - δυσπρόσιτες - ή απομακρυσμένες περιοχές, και χωρίς χρέωση αντικαταβολής, ή κάποια άλλη κρυφή χρέωση, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24%.

Το HairMaker.Gr, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των εργασίμων ημερών που αναγράφονται παρακάτω.

Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται την επομένη μέρα της παραγγελίας σας εφόσον είναι διαθέσιμα και συνήθως παραδίδονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής.

Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε μετά το Σάββατο στις 10 το πρωί θα αποστέλλονται την Δευτέρα.

Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος που παραγγείλατε ή καθυστέρηση της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κτλ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Το HairMaker.Gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του HairMaker.Gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.

Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Oι παραδόσεις για Ελλάδα γίνονται με Speedex - Acs - και Dhl. ( Δεν ισχύουν τα δωρεάν ¨Εξοδα αποστολής πάνω από 39€ με DHL ).

Παραλαβή από το κατάστημα.

Τώρα η online παραγγελία σου γίνεται ακόμα πιo εύκολη και γρήγορη! Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας.

Για την παραλαβή από το κατάστημα απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων  τηλεφωνική ή on line παραγγελία. Για διευκόλυνση όλων μας προτιμήστε να γνωρίζετε τους κωδικούς των προϊόντων που αναγράφονται δεξιά από την φωτογραφία του προϊόντος.

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού καταστήματος.

Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, τα προϊόντα σου θα δεσμευτούν και θα ξεκινήσει η ετοιμασία της παραγγελίας σου. Μόλις είναι έτοιμη θα λάβετε Email που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.

Θερμή παράκληση μην έρχεστε στο κατάστημά μας για παραλαβή εάν δεν έχετε λάβει email ότι η παραγγελία σας  είναι έτοιμη για παραλαβή.

Εξοφλήστε την παραγγελία σας με κάρτα Visa- Paypal ή τραπεζική κατάθεση και τρόπο παραλαβής (Παραλαβή από το κατάστημα),  στέλνοντάς μας το αποδεικτικό πληρωμής στο  [email protected]

Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις Πληρωμή στο κατάστημα, και η παραγγελία σου θα σε περιμένει για 2 εργάσιμες ημέρες στο κατάστημά μας.

 Εάν δεν περάσετε να την παραλάβετε στο χρονικό διάστημα των 2 εργάσιμων ημερών η παραγγελία σας διαγράφεται αυτόματα από το σύστημα, και θα λάβετε ακυρωτικό email.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας στην διεύθυνση Λεωφόρος Κύπρου 81 Αργυρούπολη τκ 16451.

Τηλ για κρατήσεις και παραλαβές προιόντων στο  2109901100.

Δευτέρα      9.30 - 17.00

Τρίτη          9.30 - 18.00

Τετάρτη      9:30 - 17:00

Πέμπτη       9.30 - 18.00

Παρασκευή  9:30 - 18:00

Σαββάτο      9:30 - 17:00

Ευχαριστούμε

Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάλογα με την προτίμησή σας ανάμεσα σε:


1 . Πιστωτική Κάρτα - πληρωμή μέσω τράπεζας Πειραιώς για όλες τις κάρτες.

2 . Πληρωμή με καταβολή στον Τραπεζικό Λογαριασμό του HairMaker.Gr. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας ως σχόλιο κατάθεσης. 
Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας, μας αποστέλλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]


Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Όνομα δικαιούχου : Γκοτσόπουλος Ι & Βαλάρη Π.ΟΕ

Τράπεζα Πειραιώς :   GR6401720190005019072910053
Τράπεζα Eurobank :  GR3102602830000610200560053
Τράπεζα Εθνική :      GR3101100860000008620185275
Τράπεζα Alpha :       GR3801402370237002002000285

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Για να εκτελεστεί η παραγγελία σας πρέπει πρώτα να καταθέσετε το συνολικό ποσό σε έναν απο τους παραπάνω λογαριασμούς

και να μας σταλεί με email στο [email protected] το αποδεικτικό πληρωμής για να σταλεί η παραγγελία σας άμεσα.

3 . Πληρωμή με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω Εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex- ACS - Elta.

 Παραδόσεις παραγγελιών δεν γίνονται κυριακή και αργίες. Παράδοση το Σάββατο ύστερα από συννενόηση χρεώνετε από την μεταφορική 3 ευρώ έξτρα κόστος.

4. Paypal . 

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

 Αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει αξιολόγηση !

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών