Φροντίδα προσώπου για άνδρεςΦροντίδα προσώπου για άνδρεςΟι καιροί έχουν πλέον αλλάξει και με τις συνεχείς κακουχίες που περνάει το δέρμα μας, δεν μπορούμε να το αφήνουμε απεριποίητο.

Αυτή είναι μία λίστα με τα προϊόντα για πρόσωπο που θα πρέπει να γνωρίζετε.

Επιλέξτε ποιά σας ταιριάζουν και κάντε το επόμενο βήμα για ένα υγιές πρόσωπο.Καθαριστικό

Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύει η πλειοψηφία από εμάς τους άντρες, δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε το ίδιο σαπούνι για όλο το σώμα.

Ένα καθαριστικό προσώπου σχεδιασμένο ειδικά για τον τύπο του δέρματος σας καθαρίζει το δέρμα σας χωρίς να δημιουργεί ξηρή αίσθηση.

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θρέφει το πρόσωπο.

Μία φορά την ημέρα είναι αρκετή για να αλλάξει η αίσθηση της επιδερμίδας του προσώπου σας και να απελευθερωθούν οι πόροι.Moisturizer

Η ενυδάτωση είναι το πιό σημαντικό κομμάτι της φροντίδας του προσώπου για μία υγιή εμφάνιση.

Για την προστασία του προσώπου από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος και τα καυσαέρια, χρησιμοποιήστε μία φόρμουλα με αντηλιακές ιδιότητες και αντιοξειδωτικά.

Τα προϊόντα ενυδάτωσης με φόρμουλα αναζωογόνησης είναι ιδανικά για την τόνωση του κουρασμένου δέρματος και την καταπολέμηση των σημαδιών αϋπνίας.

Μετά την δύση του ηλίου, ο οργανισμός επιδιορθώνει το δέρμα. Ενισχύστε την φυσική αναδόμηση του δέρματός σας με κρέμες νυκτός εάν επιθυμείτε βελτιωμένη αναδόμηση των κυττάρων για καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης.Απολέπιση

Κάθε μέρα το ανθρώπινο σώμα αποβάλλει περίπου 50 εκατομμύρια νιφάδες δέρματος, δηλαδή περίπου 0,03 με 0,09 γραμμάρια δέρματος κάθε ώρα. 

Αυτό είναι σημαντικό για να διατηρήσετε το πρόσωπό σας φρέσκο, ωστόσο, ο κύκλος δημιουργίας νέων κυττάρων γίνεται πιο αργός καθώς μεγαλώνουμε, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να δώσουμε στη φυσική διαδικασία ένα χέρι βοήθειας.

Η απολέπιση είναι η αφαίρεση του ανώτερου στρώματος της επιδερμίδας.

Τα οφέλη της περιλαμβάνουν την διατήρηση ανοικτών πόρων, ώστε να "αναπνέει" καλύτερα το δέρμα, και αίσθηση απαλότητας.

Πολλά καθαριστικά προσώπου έχουν απολεπιστική δράση.

Υπάρχουν απολεπιστικά προσώπου με φυσικά συστατικά, όπως το αλάτι και άλλα με χημικές ουσίες με πιο ισχυρή δράση.

Η καθημερινή απολέπιση μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα στο δέρμα.

Εάν χρησιμοποιείτε κάποιο προϊόν με ισχυρή απολεπιστική δράση, μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος.Τόνωση

Τα τονωτικά προσώπου είναι ιδανικά για μετά τον καθαρισμό και πρίν την ενυδάτωση.

Τα τονωτικά δεν κλείνουν τους πόρους, σε αντίθεση με αύτο που πολλοί νομίζουν.

Σκοπός της χρήσης τους είναι να αφαιρέσουν τυχόν ακαθαρσίες που δεν έφυγαν με το πλύσιμο του προσώπου και να προετοιμάσει το δέρμα για το moisturizer.

Βγαίνουν σε πολλές μορφές, όπως mists και cleansing waters και οι χρήση τους επωφελεί κυρίως επιδερμίδες με θέματα ξηρότητας ή λιπαρότητας.

Είναι ένα έξτρα βήμα που επωφελεί αρκετά συγκεκριμένες επιδερμίδες, αλλά κάποιοι μπορεί να μην το χρειάζονται και καθόλου.Serum

Το Serum ουσιαστικά αποτελεί ένα πιο ισχυρό moisturizer.

Αποτελούνται από πολύ μικρότερα μόρια από τις παραδοσιακές κρέμες, καθιστώντας τα ικανά να στοχεύουν συγκεκριμένα προβλήματα, όπως οι ρυτίδες ή τα σημάδια αποχρωματισμού, χρησιμοποιώντας πιο ισχυρά συστατικά.

Τα serums και παρόμοια έλαια προσώπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό ή αντί για παραδοσιακό moisturizer.

Είναι όλα σχετικά με την εύρεση της σωστής υφής και του συνδυασμού που λειτουργεί για το δέρμα σας.

Εάν θεωρείτε πως το moisturizer έιναι πολύ βαρύ ή λιπαρό για το δέρμα σας, τότε μάλλον χρειάζεστε serum.Μάσκες προσώπου

Οι μάσκες προσώπου για άνδρες είναι πλέον πιο διαδεδομένες απο ποτέ και μία δοκιμή θα πείσει ακόμα και τους πιο διστακτικούς ότι όντως δουλεύουν.

Οι μάσκες με βάση τον πηλό και τον άνθρακα είναι οι καλύτερες για το συμφορημένο δέρμα και τους φραγμένους πόρους, καθώς αυτά τα συστατικά διαπρέπουν στο να απομακρύνουν ακαθαρσίες.

Οι sheet masks προσφέρουν γρήγορο αποτέλεσμα με κύριο στόχο τους την ενυδάτωση.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών