Πως να χρησιμοποιήσετε το concealer

Πως να χρησιμοποιήσετε το concealer

Το Concealer είναι απαραίτητο, καθώς μπορεί να φωτίσει ένα πρόσωπο, να καλύψει τις κηλίδες και να ελαχιστοποιήσει τους κύκλους κάτω από τα μάτια και τον αποχρωματισμό. Τείνει επίσης να είναι μια από τις πρώτες κατηγορίες μακιγιάζ που αγοράζουμε - αλλά η επιλογή της σωστής απόχρωσης ή φόρμουλας μπορεί να είναι λίγο αγχωτική.

Ας το κάνουμε πιο εύκολο. Εδώ είναι μερικά κόλπα για να αποκτήσετε το κατάλληλο προϊόν για εσάς.

Το λιγότερο είναι περισσότερο 

Μπορείτε να καλύψετε μια ατέλεια με κονσίλερ πριν τοποθετήσετε ένα πληρέστερο προϊόν κάλυψης στο δέρμα. Αλλά αν δεν είστε διακριτικοί με αυτό, το κονσίλερ μπορεί να γίνει βαρύ και να φαίνεται άσχημο. Πώς το αποτρέπετε; Εφαρμόστε πρώτα το foundation για να δείτε πόσoυς  από τους μαύρους κύκλους και τις κηλίδες μπορεί να καλύψει μόνο του. Στη συνέχεια, εάν χρειάζεστε περισσότερη κάλυψη, επιστρέψτε με μια λεπτή στρώση κονσίλερ απευθείας στην περιοχή. Θα εκπλαγείτε με το πόσο λίγο προϊόν χρειάζεστε πραγματικά.

 

Κάτω από τα μάτια

Όταν επιλέγετε κονσίλερ για κάτω από τα μάτια, επιλέξτε ένα χρώμα που είναι μία ή δύο αποχρώσεις ελαφρύτερες από τον τόνο του δέρματός σας. Θέλετε πάντα το foundation σας να ταιριάζει με το δέρμα, αλλά με το κονσίλερ μία ελαφρύτερη απόχρωση θα σας βοηθήσει να δώσετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. 

Πρήξιμο

Όταν προσπαθείτε να κρύψετε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, πρέπει να θυμάστε ότι το μακιγιάζ βοηθάει αλλά δεν μπορεί να καλύψει εντελώς το πρήξιμο. Όμως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το concealer για να το κάνετε λιγότερο αισθητό. Η αγαπημένη μέθοδος είναι η χρήση ενός στυλό φωταύγειας για να το εφαρμόζετε μόνο όταν βλέπετε πρήξιμο. Η υγρή φόρμουλα είναι εύκολη στη χρήση και προσθέτει ανύψωση και λάμψη. 

Μαύρες Κηλίδες

Όταν αποφασίζετε ποιο προϊόν θα αγοράσετε για κάλυψη, οι μαύρες κηλίδες χρειάζονται κάτι που βρίσκεται κοντά στην απόχρωση του foundation σας. Για την εξάλειψη των κηλίδων, προτείνεται η πληρέστερη κάλυψη ενός κονσίλερ σε κρέμα. Η κρέμα concealer έχει πιο πυκνή υφή. 

Σπυράκια

Τα σπυράκια τείνουν να έχουν υπόδειξη κόκκινου αποχρωματισμού. Έχουν επίσης υφή και ανυψώνονται από το δέρμα. Η προτίμηση για το concealer είναι η χρήση ενός μολυβιού καμουφλάζ απευθείας στη περιοχή.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα