Δυσκολία στο eye liner; 3 βασικοί τρόποι εφαρμογής

Δυσκολία στο eye liner;  3 βασικοί τρόποι εφαρμογής

Οι περισσότερες γυναίκες, αν όχι όλες, αγαπούν την ακρίβεια και την τελειότητα ενός καλά σχεδιασμένου ματιού με τη χρήση του eye liner. Λατρεύουν το βλέμμα που μπορεί να δημιουργήσει και την εμφάνιση που μπορεί να τους προσφέρει.

Αλλά για όποια είναι νέα στο μακιγιάζ, ή μόλις άρχισε να πειραματίζεται, η απόλαυση του eyeliner μπορεί να γίνει απογοήτευση. Ευθυγραμμίζετε μόνο τα άνω βλέφαρα; Ή τα κάτω βλέφαρα, επίσης; Τι είναι μια γραμμή gel και πώς μπορεί να μείνει εκεί; Χρησιμοποιείτε ένα κουτάλι, μια ταινία ή απλώς ελεύθερο όταν δοκιμάζετε; Υγρό ή τζελ; Σκόνη ή μολύβι; 

Όσες οι επιλογές,τόση και η δυσκολία σε πολλές περιπτώσεις.

Εάν ξεκινάτε τώρα με το eye liner , είναι καλύτερο να προτιμήσετε ένα κρεμώδες μαύρο αδιάβροχο μολύβι. Ας κρατήσουμε τα πράγματα απλά και αποθηκεύστε τα υγρά και τα gel μέχρι να κυριαρχήσετε το μολύβι.

Ένα μαύρο μολύβι ματιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Θα μιλήσουμε για τρεις από τους πιο δημοφιλείς παρακάτω.

  1. Tightlining

Το tightlining, δηλαδή η σύσφιγξη, είναι όταν (απαλά!)  τοποθετείτε μολύβι ματιών μεταξύ των βλεφαρίδων σας για να τις κάνετε να φαίνονται πληρέστερες και πιο πλούσιες. Φαίνεται ότι δεν φοράτε πολύ μολύβι και μοιάζει σαν να έχετε φυσικά παχίες, γεμάτες, πιο σκούρες βλεφαρίδες.

Πάρτε το καλά ακονισμένο μολύβι σας και προσεκτικά, απλώστε το μολύβι ανάμεσα στις βλεφαρίδες σας στο πάνω βλέφαρο, συμπληρώνοντας τυχόν κενά. Μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες και ίσως πονάτε λίγο στην αρχή, αλλά εμπιστευτείτε: η σύσφιγξη γίνεται πολύ πιο γρήγορα όσο περισσότερο εξασκείστε και οι βλεφαρίδες σας θα μοιάζουν φυσικά εντυπωσιακές.

  1. Waterlining

Το waterlining σημαίνει να σχεδιάζετε τη γραμμή του eye liner ακριβώς πάνω στη γραμμή των βλεφάρων σας - η γραμμή αγγίζει το μάτι σας. Το waterlining, όπως και το tightlining, μπορεί να βοηθήσει τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται γεμάτες και πανέμορφες, σαν να γεννηθήκατε με ένα επιπλέον ζευγάρι βλεφαρίδων. Με το waterlining , τώρα έχετε ελαφρώς βαθύτερα, φωτεινότερα, πιο έντονα μάτια ,απο ότι είχατε με τη χρήση μιας μάσκαρας παραδείγματος χάρη, και είναι δύσκολο για τους άλλους να καταλάβουν ακριβώς το γιατί. Εμείς όμως γνωρίζουμε  γιατί: waterlining! Είναι μια τεχνική που χρειάζεται εξάσκηση βέβαια!

Χρησιμοποιήστε το δείκτη σας για να τραβήξετε απαλά το πάνω βλέφαρο προς τα πάνω στο φρύδι σας. Βλέπετε αυτή τη λεία επιδερμίδα κάτω από τις βλεφαρίδες σας; Εκεί θα βάλουμε το μολύβι. Τραβήξτε το μολύβι πολύ ελαφρά πάνω από την γραμμή, και στη συνέχεια, κάντε το ξανά για να καλύψετε τυχόν κενά. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να κάνετε και την κάτω γραμμή του βλεφάρου σας.

 

  1. Cat Eye

Τραβήξτε απαλά το εξωτερικό άκρο του βλεφάρου σας τεντωμένο. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι το μολύβι σας δεν κολλάει σε χαλαρό δέρμα. Ψάχνουμε για μια καθορισμένη γραμμή, χωρίς λάθη! Με το ακονισμένο μολύβι σας (είναι σημαντικό να κρατάτε τα μολύβια σας ακονισμένα), ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του ματιού σας και ευθυγραμμίστε μια ωραία, σκούρα γραμμή όσο πιο κοντά μπορείτε στη γραμμή των βλεφαρίδων σας, καταλήγοντας στην άκρη του ματιού σας. 

Τώρα, για να επιτύχετε το διάσημο cat eye, σχεδιάστε μια κουκκίδα με το μολύβι των ματιών σας όπου θέλετε να τελειώσει η κίνηση. (Αν το δοκιμάζετε για πρώτη φορά,αποφύγετε τις υπερβολές.) Στη συνέχεια, απλώς συνδέστε την γραμμή με την ήδη σχεδιασμένη κουκκίδα, τελειώνοντας σε ένα σημείο!

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα