5 μυστικά για μεγαλύτερα μάτια

5 μυστικά για μεγαλύτερα μάτια

Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, οπότε γιατί να μην κάνεις την ψυχή σου να ξεχωρίζει;

Ακολουθούν πέντε ιδέες για να κάνετε την καθημερινή σας ματιά να εντυπωσιάζει και το βλέμμα σας να αφοπλίζει!

1.Δείξτε στα φρύδια σας ποιος είναι αφεντικό

Όλοι έχουμε περάσει απο άσχημες φάσεις με τα φρύδια μας. Αλλά όταν αυτά μεγαλώνουν ξανά ,πρέπει επιτέλους να μάθουμε ποιο σχήμα είναι ιδανικό για αυτά.  Οι ειδικοί θα μας βοηθήσουν σε αυτό. Το σωστό σχήμα είναι το κλειδί για να πλαισιώσετε το πρόσωπο και να κάνετε τα μάτια σας να ξεχωρίζουν.

2. Βρείτε την τέλεια σκιά

Είτε έχετε καφέ, μπλε ή πράσινα μάτια, υπάρχουν ιδανικές - και απροσδόκητες - επιλογές προϊόντων για να ενισχύσετε την εμφάνισή σας. Το ιδανικό χρώμα σκιάς για το χρώμα του ματιού σας, θα μεγαλώσει το μάτι και θα δώσει λάμψη.

3. ’Αόρατη’ γραμμή

Το Eyeliner είναι ένα ιδιαίτερο ζήτημα. Η υπερβολική χρήση μπορεί να πνίξει το μάτι σας, αλλά η παράλειψη μπορεί να κάνει την εμφάνισή σας να είναι λίγο βασική. Το μυστικό για την εύρεση ενός ιδανικού μέσου;  Βρείτε την γραμμή που σας ταιριάζει και με λίγη εξάσκηση κατακτήστε τη. 

4. Κατσαρώστε τις βλεφαρίδες σας σαν επαγγελματίας

Το κατσάρωμα των βλεφαρίδων είναι ένα από αυτά τα μέρη της εφαρμογής μακιγιάζ που δεν του δίνεται μεγάλη σημασία, αλλά μπορεί να αποδώσει αξιοσημείωτα αποτελέσματα όταν γίνει σωστά. Είναι απαραίτητο για κάθε μακιγιάζ - αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένας σωστός και ένας λάθος τρόπος να το χρησιμοποιούμε και σίγουρα πρέπει να εξασκηθούμε στο σωστό.5. Μάσκαρα με χρώμα 

Η μάσκαρα είναι ένα καθημερινό βασικό στοιχείο για τους περισσότερους από εμάς: αυτή είναι η τελευταία πινελιά που μας δίνει την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα βασικό μαύρο δεν είναι αρκετό! Βάλτε χρώμα στις βλεφαρίδες σας για έντονο αποτέλεσμα. Με λίγες επιλογές διασκέδασης, θα έχετε πάντα έναν εύκολο τρόπο να δώσετε στα μάτια σας έξτρα όφελος.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα