12 ξεχωριστά μυστικά μακιγιάζ για αρχάριους

12 ξεχωριστά μυστικά μακιγιάζ για αρχάριους 1. Πλαστικό κουτάλι

Χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό κουτάλι για να εφαρμόσετε εύκολα μάσκαρα στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων σας χωρίς να λερώσει το δέρμα κάτω από τα μάτια σας. Σας βοηθά επίσης να πετύχετε μία πολύ πιο πυκνή εμφάνιση.

 1. Τύπος προσώπου 

Για να εφαρμόσετε ρουζ που θα σας κολακεύει περισσότερο, καθορίστε πρώτα το σχήμα του προσώπου σας. Το ρουζ όχι μόνο προσθέτει χρώμα, αλλά ορίζει και τα οστά του μάγουλου. Ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζετε το ρουζ σας μπορεί να αναδείξει τα δυνατά σας χαρακτηριστικά και να κρύψει αντίστοιχα ατέλειες.

 1. Ταινία ματιών

Αυτό το βοήθημα ομορφιάς θα σας βοηθήσει όταν εφαρμόζετε σκιές και eyeliner, ειδικά αν πρόκειται για μια πιο τολμηρή εμφάνιση, όπως το Cat Eye. Θα σας βοηθήσει επίσης να επιτύχετε μια ομοιόμορφη και ισορροπημένη εμφάνιση και για τα δύο μάτια. 

 1. Highlights

Η τοποθέτηση highlight είναι πολύ σημαντική όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα φυσικά όμορφο μακιγιάζ για τα μάτια. Τα ελαφρύτερα χρώματα σας πρέπει να εφαρμόζονται στις εσωτερικές γωνίες, στη μέση του ματιού και ακριβώς κάτω από το φρύδι σας. Εφαρμόστε πρώτα τα πιο ελαφριά χρώματα και, στη συνέχεια, προχωρήστε στις πιο σκούρες αποχρώσεις σας. Απλά φροντίστε να συνδυάσετε σωστά!

 1. Σχήμα των ματιών

Εξίσου σημαντική με τις επιλογές χρωμάτων σας, είναι η τοποθέτηση των σκιών - μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν κάθε ψευδαίσθηση που θέλετε! Με προσεκτική τοποθέτηση, μπορείτε να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται ευρύτερα, πιο κοντά, βαθύτερα κ.λπ. Προσδιορίστε ποιο σχήμα  ματιών έχετε και, στη συνέχεια, τονίστε τα ανάλογα.

 1. Μεγαλώστε τα μάτια

Εάν δεν έχετε ήδη ένα nude μολύβι, επενδύστε σε ένα τώρα μόνο για αυτό το απλό κόλπο! Αντί να εφαρμόζετε  στην εσωτερική γραμμή του ματιού σας σκούρο eyeliner,

χρησιμοποιήστε ένα nude μολύβι για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου ματιού. Λειτουργεί καλύτερα σε όσες έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα.

 1. Σωστή εφαρμογή μάσκαρας

Απλώστε δύο στρώσεις μάσκαρα στο κάτω και πάνω μέρος της βλεφαρίδας σας, αλλά περιμένετε 3-5 λεπτά ανάμεσα σε κάθε στρώση, διαφορετικά τείνουν να δείχνουν απεριποιήτες.

Όταν εφαρμόζετε τη μάσκαρα σας, δεν πρέπει απλώς να μετακινήσετε το πινέλο από τη βάση των βλεφαρίδων σας προς τα πάνω. Βεβαιωθείτε ότι το μετακινείτε εμπρός και πίσω ενώ ανεβαίνετε. Η αριστερή και η δεξιά κίνηση θα διασφαλίσουν ότι κάθε βλεφαρίδα καλύπτεται πλήρως, μέχρι το άκρο.

Ελέγξτε τις βλεφαρίδες σας για τυχόν κενά. Χρησιμοποιήστε την άκρη του πινέλου σας για να εφαρμόσετε μια ακόμη στρώση μάσκαρα σε μεμονωμένες βλεφαρίδες όπου φαίνονται αραιές.

 1. Foundation

Αυτό είναι το μόνο πράγμα που ανεξάρτητα από το πόσο καλά το εφαρμόζεται, αν είναι λάθος χρώμα, θα φαίνεται τρομερό! Όλοι φοβόμαστε ότι το foundation μας θα μας δώσει αυτή την τρομακτική πορτοκαλί γραμμή. Επειδή ο λαιμός σας δεν εκτίθεται στον ήλιο όσο και το πρόσωπό σας, είναι πολύ καλύτερο να ταιριάξετε το χρώμα του λαιμού σας.

 1. Contouring 

Όταν εφαρμόζεται σωστά, το contouring μπορεί να ορίσει τα ζυγωματικά και τη γραμμή της γνάθου, να μειώσει την εμφάνιση ενός διπλού πηγουνιού, να ελαχιστοποιήσει μια μεγαλύτερη μύτη και να σηκώσει τα κρεμαστά μάτια. 

Ως επί το πλείστον, η ζώνη t και η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι εκεί που θέλετε να δώσετε φως ενώ το εξωτερικό τμήμα του προσώπου σας, κάτω από τα ζυγωματικά σας, και ο λαιμός σας είναι εκεί που θέλετε να ορίσετε με πιο σκούρο χρώμα. Λάβετε υπόψη ότι το blend είναι το κλειδί για μια φυσική εμφάνιση! Αυτό μπορεί να χρειάζεται αρκετή εξάσκηση στην αρχή.

 1. Διατήρηση eyeliner

Πάντα πρέπει να ελέγχετε το eyeliner γιατί μερικές φορές αρχίζει να απομακρύνεται από το σημείο όπου τοποθετήθηκε, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Για να το διατηρήσετε , βάλτε λίγη πούδρα ακριβώς κάτω από το eyeliner στο κάτω βλέφαρο. Δημιουργεί κάπως ένα φράγμα, εμποδίζοντας το βλέφαρο σας να ταξιδεύει προς τα κάτω.

 1. Το κόλπο για τα χείλη 

Όπως αποδεικνύεται, δεν είμαστε όλοι ευλογημένοι με πλούσια χείλη. Τώρα, υπάρχουν μερικά κόλπα για να τα κάνετε να φαίνονται μεγαλύτερα (ένα γυαλιστερό χείλος είναι ένα), αλλά για ένα πιο σίγουρο αποτέλεσμα, μην φοβάστε να ευθυγραμμίσετε τα χείλη σας λίγο έξω από τη φυσική σας γραμμή. Όταν λέμε λίγο έξω από τη φυσική σας γραμμή, εννοούμε βέβαια ελαφρώς.

 1. Φρύδια

Πολλοί από εμάς αγνοούμε τα φρύδια μας χωρίς να συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικά είναι στο να ορίσουν το πρόσωπό μας. Δεν υπάρχει ένα σχήμα που να είναι το καλύτερο, εξαρτάται πραγματικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά και το σχήμα του προσώπου σας. Ακριβώς όπως το contouring, το σχήμα και το πάχος των φρυδιών σας μπορούν να σας βοηθήσουν να μαλακώσετε το σχήμα του προσώπου σας.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα